Chrome Pointer

Jobbjobbjobb

   Jag har lite jobbuppgifter som jag tekniskt sett kan göra på måndag då jag jobbar hemifrån, men jag får väl erkänna att jag kanske möjligtvis har lite prestationsångest. Dessutom känns det bra att börja så tidigt som möjligt, så att jag lättare kan lösa problem som uppstår på vägen :) Jag har sjukt mycket grejer att göra just nu! Det är faktiskt väldigt bra ändå, jag höll på att bli tokig under en period då jag hade för lite att ta itu med. Just nu är det helt perfekt, bara det att jag är lite stressad över den korta veckan som är nästa vecka + att jag ska jobba på hästgården igen... har jobbgrejer jag måste ordna åt dem också. Heh.
   Jag ska se till att en ny Penny-video kommer upp under dagen, men jag vet inte hur mycket annan aktivitet jag vågar lova. Jag har inte så hemskt mycket kvar på min senaste redigering, jag gillar den skarpt som det är just nu :D Nu är det bara det allra värsta kvar, ryttaren, haha... att rita människor är verkligen inte min grej!






Meja

Kan jag få ta en av dina bilder? Den ska inte ut på någon blogg ( I så fall ger jag cred).

p.s Du är bäst på att redigera! *-*

Svar: Okej!
Esmeralda Silverforce

Daniela silentmoutain

Har en liten fråga till dig ibland när du skriver ett inlägg typ blablablabla så kanske du inte vill att det ska stå där då brukar du stryka över med sånna här: ---------------- hur gör du det? asså när du redan postat inlägget

Svar: Man alltid redigera inlägg även efter att de har blivit postade. Det är bara att använda sig av verktygsfältet i inläggsredigeraren!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.