Chrome Pointer

Go Team Jorvikipedia!

   Jag kanske försummar min älskade Wiki lite, men teamet som hjälper mig på Jorvikipedia är så oerhört grymma! Lys, Sof och Ylva är fantastiska och sjukt roliga att ha att göra med, jag är så tacksam över att ha deras stöd och hjälp! Om vi inte bollar idéer flummar vi loss i vår Facebookgrupp och vi utgör ett riktigt bra team!
 
 
   Ni vet Tobbe-tävlingen där man kunde vinna en resa till hans gård? Jag sa till mina Admins att om någon av dem lyckades vinna så skulle jag bjuda dem på team-tröjor med Jorvikipedia-tryck på. Och som de har kämpat! De satsade så sjukt hårt och ett par dagar innan tävlingen avslutades bestämde jag mig för att om en av dem kom i topp tio skulle det bli tröjor av. Och duktiga Lys kom nia!
   Nu ska jag alltså designa tröjor som jag sedan ska skicka ut till mina härliga Admins! Först måste vi dock bestämma oss för en ny Wikilogga, haha... jag har letat typsnitt i snart en vecka och hoppas hitta något som blir riktigt bra! Bara det bästa duger till världens bästa Wikia :D






Stephanie Diamondfall

Hej Esme, jag håller på att hjälpa min kompis med en bloggdeign. Och på headern står hennes bloggnamn och det täcker typ alva headern. Vet du hur man kan få bort så att dte inte står så. Lyckades på min egen blogg när jag fixade den men har letat runt jättelänge nu och lyckas inte hitta rätt kod.

Svar: Hej! Det är en text som bör finnas under div-en "header", kika där :) (I alla kodmallarna!)
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

Awwww yess! #TeamJorvikipedia levererar 8D Löv you guys <3

Svar: <3
Esmeralda Silverforce

Ylva Moonwright

#TeamJorvikipedia är bäst, ingen protest!

Stephanie Diamondfall

Jag trodde att den skulle vara på header, men jag kan inte hitta koden och jag har provat att tagit bort en massa och se om den försvinner. Men den försvinner inte hur jag än gör.

Svar: leta efter blog.id eller något
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Jag kollade tom upp vilken färgen var som texten i (i kod). Sökte efter den färgen i stilmallen. Det fanns en med den färgen. Tog bort den, hände inget. bytte färg hände inget. Jag blir bara helt frustrerad.

Svar: Det är inte i stilmallen, det är i kodmallen!
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Jag börjar säkert bli jättejobbig nu men det finns inte någon blog.id heller. Tog bort hela headern också men det stod ändå kvar. Aja, vill inte störa dig mer nu så jag får försöka göra det själv.

Milla

Ja ni är verkligen ett team. HEJA TEAM ESMERALDA!
Det var det första jag ville sega men det andra jag ville sega är att det skulle vara jätte kul att typ träffa dig på Starstable och typ chatta och göra andra roliga saker på Starstable och jag är på server 2 :( men jag har ett anat konto på server 1 :D men jag är inte starr rider på det kontot men jag kan gå till Fort Pinta och Moorlan stallet och det är bra men det skulle vara kull i allafal men hej då och tack för mig och dig då vi kanse ses bai

Milla

Jag har en team låt hör alla nu TEAM TEAM TEAM ESME ESME ESME NU NU NU HEJ HEJ HEJA ESME OCH TEAMET YAY WIIIIIEEE!

Svar: Roligt att du är engagerad men jag kommer blockera din IP-adress om du fortsätter spamma kommentarer.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.