Chrome Pointer

"Can you guys make a horn?"

   Då jag läste ovanstående mening på SSO's globala Facebooksida harömveckan kände jag först ungefär:
 
 
   Meeeeen sen fortsatte jag läsa. Och personen menade att det skulle vara en huvuddekoration till en häst, så att man kunde klä ut den till enhörning.
   HUR ASGULLIGT ÄR INTE DET? Herregud det finns väl inte en människa här som skulle tacka nej till en enhörning, haha... Jag har sett att många klubbar anordnar maskeradhoppning, vore inte det här ett utmärkt tillägg? Och jag som har en enhörningslogga, jag skulle inte banga på att rida runt på enhörningar ;)
 
   Oops, fel Gif, menade den här:
 
 
   (Och ja, jag kände ett stort behov av att uttrycka mig i gifs idag)






Daniela silentmoutain

Hej! jag fick ju låna din 20 dagars bloggutmaning. Men eftersom att bloggutmaningen inte ligger på första sidan i kategorin bloggutmaning så trycker jag på tidigare inlägg men det kommer bara upp, Sidan kontrollerades inte klicka för att gå till start sidan så jag kan inte komma åt bilden kan du hjälpa mig!?

Svar: Du kan nå den via mitt "Hjälp"-inlägg i den vänstra menyn :)
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Har också tänkt på det, att det skulle gå att vara mer kreativ med tränsdekorationerna (och även benlindorna. ) och kunna har horn i olika varianter, benlindor som har glitter liknande det som syns runt de arkeologiska stenarna så att när man kutar så sprids det efter en, osv. vore skitkul.

Agnes

Hej! Kan inte du typ göra en liten lista med många hästspel? Jag älskar hästspel, gamla och nya, men många som verkar så bra finns typ aldrig att köpa någonstans.. Men i alla fall, vet inte om du redan har gjort en sådan lista men skulle vara kul att se alla de spel som du spelar, och andra så klart också. :)
Med vänliga hälsningar Agnes

Svar: http://monokerus.se/2013/may/hastspel-genom-aren-2.html :)
Esmeralda Silverforce

Capucine Papapoulos

Jag älskar Gifs så fruktansvärt mycket, de gör allting roligare. Varför använder jag aldrig såna haha?

Svar: Gifs är typ det bästa som finns haha
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.