Chrome Pointer

Asså vilka idéer ni har!

   Ni har dränkt mig i fina redigeringsidéer, tack så mycket! Det är så himla mycket roligare att blogga då man har engagerade läsare :) Jag har börjat skissa på en lineart som är väldigt basic, men jag är himla tagg på något fantasyrelaterat. Det får dock vänta lite för jag behöver få en klar bild i huvudet över vad jag faktiskt vill göra!
 
   Förutom att berömma er vill jag langa ut en fundering över globalchatten. Jag upprepar mig själv - jag hade aldrig problem med chatten i sig; jag hade problem med hur folk betedde sig i chatten. Och jag saknar chatten i sig. Jag är dötrött på att globalchatten inte fungerar vid Steves gård och jag är seriöst redo att flytta bara av den anledningen. Jag har haft mitt tredje extrakonto vid Steves som hemstall, men jag drog ner till Moorland igen. Pallar inte med Steves!
   Nejmen just det här med global. Om man hamnar i en intressant diskussion är man ju fast! Man kan inte röra sig någonstans, för då missar man genast vad som händer. Det är jättestörande och jag tror nästan att det bidrar till en sämre chatt? Jag tycker iaf det känns som det.
 
   ...ehm ja jag behöver ånga av mig om sånt här ibland även om jag har skrivit om det 30ggr innan. Så äre.






Meja Westcake

Tycker samma, enormt störande att man bara kan stå på ett fåtal ställen och skriva i Globala. Förut var jag en sådan människa som skrev i globala hela tiden, dock kan jag inte göra det nu om jag vill stå i Steves. Om man vill snacka i Globala, och samtidigt stå i Steves finns ett litet hörn att stå i. Men dock är man fast i det lilla hörnet så länge man snackar. Usch..

Lucy Macwright

Håller med om att det är störigt när man ska snacka med folk, man kan högst gå runt i en cirkel... :C

Alanis Moonstorm

Jag håller också med. Är så leds på att man ser någon som frågat efter hjälp när man redan sprungit ur ett globalt område och så vet man inte om de fått hjälp eller inte. Så frustrerande.
Om det nu prompt ska vara så att vi inte kan skriva i globalchatten om vi inte är i städer kan väl i alla fall allt som skrivs i den vara synligt vare sig man är i ett sådant eller inte så att man inte missar om någon fått hjälp eller inte.

Svar: Tycker det låter som en bra idé!
Esmeralda Silverforce

Izabella Nightbaker

Hej på dig Esme! Har märkt att du har en 'google översätt' på din blogg och undrar hur du gör! Har velat haft en sån men har aldrig fattat.

Svar: Det kommer ett inlägg nästa vecka :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.