Chrome Pointer

Vet inte var infon finns, men-

   - åtminstone på Facebook står det att uppdateringen är uppskjuten till i morgon. Självklart har det varit nästintill panik bland vissa i communityt på Facebook - men gudskelov så är det lugnt i övrigt. Instagram verkar inte ens ha märkt det, haha.
   Personligen blir jag bara trött på de som klagar. Det är väl klart att saker inte alltid går fläckfritt till. Det är inte så att en uppdatering börjar jobbas på tre dagar innan den ska släppas, det gäller snarare x antal veckor innan den ska släppas. Det tar faktiskt tid att producera spel. Men, vi har haft närmare 180 uppdateringar med typ två försenade sådana, och det tycker inte jag är illa alls.
 
   Jag har spenderat hela kvällen som klistrad framför mitt nya Nintendo. Har börjat spela Pokémon X. Har väntat i närmare två år på att få uppleva Kalos och nu äntligen! Är inte så sjukt tagg på de nya varelserna, många ser ännu värre ut än de i Gen V, men det var värt det då jag kunde hämta upp en Charmander. En Charizard vid namn Dragonflame, here I come! (Jag ÄLSKAR 3D-effekterna, jag har ogillat dem tidigare då jag har provspelat t ex. MarioKart 3D men det kanske bara är en vanesak?)


Lucy Macwright

X är superbäst, byta kläder liksom... 8D Det var typ det jag älskade mest i spelet, hahah

Svar: Haha jaaa, jag är dock fortfarande för fattig efter 6 timmars spelande för att kunna utöka garderoben x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.