Chrome Pointer

Uppföljning

   Tack för era inläggstips som har rullat in senaste dagarna! Men, många ber om fler avsnitt av Lär dig Photoshop. (<- andra har helt missat att kategorin existerar - kika gärna in på den.) Problemet är ju att jag inte vet vad mer jag kan göra där. Ett inlägg om benskydd ska komma upp vilket år som helst och jag har något mer i utkastet som jag inte minns just nu.
   Flera ber om att jag ska visa hur jag gör hår, men det har jag redan gjort två gånger så det kommer inte hända igen på ett bra tag. Genomgångarna kanske inte ser jätteroliga ut, men det är de teknikerna jag använder mig av. Alternativet är att bara måla varje hårstrå för hand (som jag gjort i mina sista redigeringar). Finns liksom inga riktiga genvägar där.
 
   Hursom, kom med förslag på nya saker som jag kan visa i kursen så ska jag försöka dra ihop något :) Jag tänker inte skriva om något som redan finns i kursen!






Tilde Darkstorm

Du kan visa hur du gör dina linearts, jag vet att du inte gillar det men om du får lust någon gång kan du försöka förklara

Kram Tilde

Svar: Det kommer jag inte göra för jag vill verkligen inte.
Esmeralda Silverforce

Corinne Slowpaw

Hej Esme!
Du kan skriva ett inlägg om hur man gör bakgrunder. Alltså så att ekipaget försvinner men bakgrunden är kvar som man kan klistra in sina redigeringar på. Har gärna velat veta hur man gör men inte kommit på det :/ Tack på förhand!

Svar: Det är ingenting som jag gör själv. Jag använder mig av bakgrunder från https://www.facebook.com/starstableonlinebackgrounds?ref=ts&fref=ts
Esmeralda Silverforce

Sally Hawklord

Det skulle vara jättekul om du visade några kodningar på blogg.se

Svar: http://monokerus.se/category/lar-dig-webbdesign.html
Esmeralda Silverforce

Matilda Southtree

Skulle du kunna göra en sån serie, fast med GIMP? Där hade jag gärna fått reda på hur man ritar i olika lager ^^

Svar: Jag använder inte Gimp så jag har inte en aning om hur det fungerar...
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Hur du "tänjer" ut kroppsdelarna på hästen och hur du färgar hästen!:D
Och,hur förstorar man saker i Photoshop?
Och sista, hur du redigerar mulen/nosen på hästarna.)

Svar: Jag använder verktyget "Flytta". Vet inte riktigt vad du är ute efter gällande mulen, tror nog att du får bäst hjälp av att titta på mina redigeringsvideor!
Esmeralda Silverforce

Tilde Darkstorm

Du kan göra en målnings kurs. Inte när du redigerar från sso utan när du målar hästen?

Snälla kan du tipsa om massa outfits du gillar och skriva vart allt finns?

Svar: Grejen är den att jag KAN inte måla, det är därför jag redigerar. Det är tusen gånger svårare att måla!
Outfits är och har aldrig varit min grej så jag kommer inte göra sådana inlägg för jag tycker inte det är kul. Om man är intresserad av ett plagg tycker jag istället man ska använda sig av Star Stable Database!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.