Chrome Pointer

Tack, men nej tack

   Jag har börjat få frågor om att hålla fanträffar på SSO. För att folk vill träffa mig. Och det är väldigt roligt att ni uppskattar vad jag gör, men jag tror ni har missuppfattat mig totalt om ni tror att jag vill hålla i någon sådan. Ska jag säga "hej kom och titta på mig för jag är så himla bra"? Njae, det känns inge vidare. Jag har inget intresse av att stå i centrum på det viset.
   Jag tycker det är kul att snacka och gör det gärna om jag inte gör annat (jag kan inte göra två saker samtidigt, haha), men jag är inte intresserad av fanträffar eller att skriva autografer. Tack ändå.
 
   Penny, Eevee och Lillipup


Tilde Darkstorm

Lillipup:D Gud vad gulligt!

Jag förstår vad du menar, fanträffar får alltid så konstig stämning. Jag menar, alla människor är lika värda, ingen är mer speciell än du själv. Om jag läser någon blogg av en "känd" i sso så tänker jag inte direkt "OMG HON SKA VARA DÄR, JAG MÅSTE TRÄFFA HENNE", utan jag ser den som en vanlig person.

Jag följer din blogg för att du skriver bra och du verkar snäll. Ta inte illa upp, jag beundrar dig för ditt sätt att skriva.

Förlåt att jag kanske lät otrevlig, för isåfall så var det inte min mening, kände bara att jag behövde skriva av mig. Jag är inte direkt iform. Jag kan säga att det blev bråk i globala och att jag logga ut med en otrevlig magkänsla...

Kramar till en fin tjej
/Tilde

Svar: Det är väl ett ganska sunt tänk, att behandla alla på lika sätt? :)
Esmeralda Silverforce

Simone Liondaughter(Simba eller simo)

Håller med tilde,jag tycker att den regel som gäller i sso är följande:Ingen är känd,alla är kända.
Liksom jag vill inte kalla folk för kändisar eller komma och säga:Kolla på mig jag är känd.
I sso ska alla vara som en stor familj,och den stämningen var som bäst 2013.Det var nog SSOs bästa år ever.Vilken stämning!
Du är en riktigt bra bloggare,och jag tar så mycket lärdom från dina inlägg!Du visar att man ska blogga om vad man tycker och tänker,inte skriva för nån annan.
Men du är inte känd,du är älskad.
/Simba

Svar: Jag måste bara fråga, hur utvecklades det här till "man är inte känd, man är igenkänd"-debatten? Tycker nämligen den är så oerhört uttjatad (och väldigt fånig). Alla ÄR inte lika kända i spelet, det är (tyvärr) ett faktum. Det kommer alltid finnas namn som alla känner till av olika anledningar medan det finns andra namn man inte lägger på minnet alls. Däremot ska det vara en självklarhet att alla ska behandlas på lika sätt.
Menmen, jag tyckte det var synd att det var den debatten du ville dra upp efter det här inlägget för det var verkligen inte min mening med det.
Esmeralda Silverforce

Simone Liondaughter(Simba eller simo)

Oj förlåt menade inte att starta en debatt:)

Sara Goldforce

Det bästa med dig är att du är ärlig och säger vad du tycker! 😊

Paula Winterstreet

Jag håller med dig Esme alla är inte kända för dem som är kända är väldigt jag menar väldigt bra på en eller flera saker :) Som du Esme är en väldigt snäll , trevlig och en tjej som är bra på att skriva! Alla tycker olika så stå inte och hacka på varandra! :) Alla kanske inte tycker samma sak men hacka inte på varandra :) Jag förstår dig Esme har haft fanträffar xD Gillade det inte så mycket xD
Men bye älskar din sida Esme! <3
//Paula

Ruby dolphincake

Ja asså det är ju jätte otrevligt när det blir bråk i chatten
och ibland skriver jag stopp/sluta bråka men dom som bråkar lyssnar ju knappt😕. Tycker att det skulle vara bra precis som du tänker Esme att det finns nån som håller koll på chatten.Och jag skulle älska om man fick föda upp hästar typ att man parade ett sto och en hingst och fick ett föl och tränade det ok att hade man inte tränat tillräckligt bra blev hästen envis och bråkigt och sånt. Asså vill bara okså säga att jag älskar dig XD🐴😍❤️😜

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.