Chrome Pointer

Skrivande och kliande fingrar

   Jag har en massa grejer att skriva till mitt jobb, och tror ni inte att mitt nya Nintendo kom just idag? Det bara kliar i fingrarna men jag vet att jag inte kommer kunna lägga undan det om jag väl börjar, sååå x) Tänk bara Pokémonspelen, nu klarade jag ut hela Black 2 häromdagen (har spelat ut hela White 2 innan men glömde liksom bort spelen och missade att jag hade grejer kvar i B2; mestadels för att jag spelade med en Hydregion som är PEST OCH PINA att träna upp) och den vändan gick liksom på nästan 27 timmar?! Då har jag liksom inte ens rört post-game storyn än. Jag tror säkert att mitt gamla Platinum ligger på 114 timmar och det har jag ändå spelat om på nytt minst tre gånger. Jösses, hoppas att jag ens hittar tid till att spela, jag får nog nästan sitta på bussen och spela med mitt knallrosa DS x)
 
   SSO har förstås uppdatering idag och det gället uppdrag i GåD! Jag har frågat runt lite sista dagarna vad folk såg fram emot mest då de började spela och GåD verkar vara just det. Därmed är det ju bra att det händer nya grejer där, eller hur? Och dessutom kommer det nya grejer till gallerian! Jag vet inte om servern har varit nere än men jag väntar några timmar till innan jag kikar på det hela, måste skriva färdigt grejerna jag har hemma först...






Sasha Silverroad

haha,letade efter klubbnamn på spanska, och då kommer "Esmeralda Donkeys" upp xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.