Chrome Pointer

Serverbyte är tillgängligt igen!

   Nu går det återigen att byta server via SSO's hemsida. Dock är Marshmallow Clouds full för stunden och jag tror att även Air Star ska vara full. Däremot finns det plats på Fluffy Unicorn (där det är som mest liv och rörelse just nu, imo). Jag har Esme på Air Star och Penny på Fluffy Unicorn och har ingen avsikt att byta server på någon av dem :)
   Fluffy Unicorn har tyvärr ingen egen serverikon än, men det kommer nog snart. Än så länge består ikonen av standarden med blå bakgrund och vita moln.
 
 
   Bara för att klargöra också; Air Star är Server 1. Marshmallow Clouds är Server 2 och Fluffy Unicorn är Server 3 :)
 
   Vilken server trivs ni bäst på/vill helst vara på?


Ada swiftlund

Jag vill vara på server 1 för att där har jag alla mina Starstable vänner och några Irl vänner. Jag e ifrån server 1 men är på server 2 :) Jag har dock alla mina vänner på den servern.

Emmy Winterknight

Jag är på server 1 och trivs jättebra där! :)

Mandel Äppelpajj

Jag är på
Server 3, var först på server 1. Flyttade enbart till server 3 för att min finska kompis skulle byta till en svensk men bara fick plats på 3an, men jag vill byta till server 1 igen :/

Lucy Macwright

Jag är ju mest på ettan, pga jag har min LT-gubbe där. Annars har jag en drös med gubbar på tvåan också och har tänkt att antingen skapa en ny eller flytta en till trean!

Ava Nightroad

Flyttade från sevrer 2 av den enkla anledningen att det var en person som vann precis alla lopp med flera sekunders marginal före resten av resultatslistan. Mycket märkligt.

Svar: Hm, det lät ju trist...
Esmeralda Silverforce

Allison Goldknight

Är på server 1, kommer inte byta, har alla mina vänner där.

Lina Goldcamp

Jag trivs jätte bra på ettan (bland de flesta ''kändisar'')
Jag tänkte länka till din blogg är det ok om jag lånar din '' Monokerus Esmeralda Silverforce'' - bild, har frågat förr om man får länka hit och du sa ja :) ville såklart fråga och inte bara ta den ;)

Svar: Absolut, man får låna alla mina bilder bara det fortfarande är klart att de kommer från mig :)
Esmeralda Silverforce

Tilde Darkstorm

Är på server 2 men vill byta till 1 då det är så mycket bråk i chatten och folk känner igen mig, folk som jag inte vill ha med och göra.

1:an är full men så fort det finns plats så byter jag för jag vill ha vänner i en klubb som faktiskt är trevliga och är emot person påhopp då jag nyligen var med i en klubb som hade en regel som löd "är någon dum/ljuger mot någon i klubben så går vi emot som ett gäng" vilket är en konstig regel...

Okej jag hade nog inte så mycket vettigt att säga...


/Kram Tilde

Svar: Har hört att det är mycket bråk på server 2, låter sjukt trist. Vill du inte byta till Fluffy så länge då? Kanske vore en trevlig nödlösning om man vill komma bort från dramat.
Esmeralda Silverforce

Tilde Darkstorm

Har bytt nu :) Är på server 3 nu, har du lust att ses och kanske hitta på ngt? Eller du kanske spelar in? Då ska jag inte störa. Om du vill så kan vi ses vid Steve

Lina Goldcamp

Tack för att jag får låna den, nu ska bara min dator uppgradera sig från stenåldern oxå. Kommer ju självklart framföra att bilden är från dig + länka dig. Tusen Tusen tack för lånet <3

Kailey Yellowborn

Spelade på Marsmallow Cloud i något halvår och bytte sen till Air Star - och det blev stor förändring. Här på server 1 trivs jag bäst, med min klubb och mina vänner :)

Astrid Watergirl

Jag trivs på Air Star. För där känns det som att alla som spelat länge är eftersom det är den första servern.

Matilda Southtree

AAAAH VILL TILL SERVER TVÅÅÅÅÅÅÅÅ! När jag skapade min användare så hamnade jag där, men när det gick o byta server så bytte jag till server 1 då jag har min kompis från verkliga livet där. Men då lämnade jag mina gamla vänner... Har dock en användare på server två nu så jag håller på o få tillbaka kontakten med några av de <3

Jenny Snowhill

Air Star i ur och skur. De är där mitt hem och mina kära diamant bubblor finns! :)

Matilda Southtree

Både server 1 och 2 är fulla :/

Tove Appledotter

Trivs bra på server 2 men det hade vart kul att testa en ny server. Ska jag göra det? Snälla hjälp mig! Ska jag byta server från Marsmallow cloud till Fluffy Unicorn eller stanna? Är med i en underbar klubb men....Fy vad coolt att kunna byta server :DD ://

Naomi Diamondwood

Jag skulle själv vela vara på server 1, där verkar det finnas mycket liv och så. De flesta typ "eventsen" är ju där också. Om jag inte minns fel ordnade nån en parad där alla fick vara med. Men jag trivs jätte bra på server 3.

Tidigare har jag spelat på Pineapple Mountain. Jobbigt när folk inte tror på mig att det finns en sådan server :(

Naomi Diamondwood

Hihi. Mandel äppelpajj högre upp,. hon pratar precis om maj c:

Tove Appledotter

Naomi du har rätt, om man söker på pineapple mountain så kommer det upp en länk till Jorvikipedia där man kan se en bild på den c:

Tove Appledotter

Bytte till Fluffy Unicorn nu :'C Var det rätt eller fel? Jag lämnade allt bakom mig rätt eller fel snälla svara....

Svar: Varför skulle du ens byta om du inte är nöjd ens med tanken på det? Personligen tycker jag nog att Fluffy är den roligaste servern just nu, men det är nog många från både Air Star och Marshmallow som byter nu så jag tror inte det blir svårt att byta tillbaka i framtiden.
Esmeralda Silverforce

Esther Westhill

Misty Valley! Det er jo den eneste norske serveren så langt. Allikevel trives jeg veldig godt på Air Star, og det er godt å komme til en server som er roligere iblant da Misty Valley kan være fullt av krangler og drama til tider. ^^ Men sånn er deeet

Michelle Dragonhill

Är på Marshmallow Clouds men vill till Air Star, funderar på att byta till Fluffy Unicorn så länge.

Felicia Catgirl

Air Star såklart :D Det är den bästa servern som finns :)

Maya hayfall

är på fluffy unicorn, börja på airstar, sen marshamallow cloud sen hamnar jag på fluffy och saknar airstar så det är för jävligt :P

Lily S

Jag vill till server 1, tillbaka till min hemserver där jag startade, men den är ju full och jag har mina två bästisar på två:an. Ja, om det blir platser på air star så ska jag nog byta dit.

Sofia Diamondnight

Ari Star 4 life cx

Nadii

Vill tbx till Air star! Blev pressad av en av mina vänner att byta till server 2. Jag ville nt byta men men... Det värsta är att vi e bästisar (eller var) så om jag byter tbx hatar hon mig..

Claudia Winternight

Spelat på Air Star i 2,5 år, sedan gjorde jag misstaget att byta server när funktionen först släpptes och nu sitter jag alltså fast på "Fluffy Unicorn". Har gjort upprepade försök att få tag på SSO och se om man kan få hjälp, men jag antar att jag inte har rätt till det med tanke på att jag godkände villkoren till att byta server. Just nu känner jag mig bara allmänt uttråkad av spelet då alla mina vänner är på Air Star.

Ojoj vilken deppig kommentar det här blev då x)
Well...

Claire Masterknight

Jag skapade min gubbe julen 2013 och hamnade på server 2, den var ny då tror jag. Jag har 2 personer där jag inte vill lämna, men jag är ändå väldigt desperat och vill komma in till server 1! xD

Delilah Riverfall

Jag skapade min användare i april 2015 och kom då automatiskt till Fluffy Unicorn, server 3. Trivs jättebra här på Fluffy, och har inga planer på att byta. Min syrra däremot var på Marshmallow Clouds och hon bytte därifrån till 3:an och hon var ändå ganska nöjd med server 2.

Maja whalelee

Jag råkade byta till serv 2, Marsmallow Clouds eller vad den heter, och ja.. har alltid vart på serv 1, och trivs skit bra där.. men servern är full ;(

Rose

Jag trivs bäst på Fluffy Unicorn jag har en SÅ bra klubb där!

Alina Whalestorm

Är på fluffy unicorn och trivs jättebra ;) alla mina irl vänner är på fluffy unicorn och är med i en jättebra klubb där :)

Emmy Dragoncloud

Hej, förlåt för en sen kommentar. Jag var på server 2. Sen bytte jag till server 5 (där du är nu? elr?) Jag har alla mina vänner på Air Star och de vägrar att flytta... Air star är ju full.Jag önskar så mycket att de skulle komma nån dag där Air Star inte är full. Nu vill jag komma tillbaks till Mc (sever 2) Där jag saknar min bästis :( Jag bytte till Sever 5 för att mina kompisar sa "men ok, vi byter väl" Jag bara: YES! Men sen så var ingen där och jag är så besviken..

Svar: Server 4 och 5 existerade inte då det här inlägget skrevs! Då det jämnar ut sig på servrarna lär de dock öppas igen.
Esmeralda Silverforce

Mollan

Jag är på MC men vill in på AS som dom säger kommer vara full föralltid ;-;

Frida moontiger

Jag är på 2an för alla mina kompisar är på den så 2an😊

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.