Chrome Pointer

Sanslöst klumpig

   Jag kraschar i allt och inget hela tiden! Vet inte om jag bara tappat all koncentrationsförmåga inne i spelet men jag är så klumpig så det är galet åt det... vissa lopp måste jag göra om flera gånger för att jag rider fel väg och allt, och ändå kan jag ju alla lopp i sömnen vid det här laget...
 
 


Matilda Southtree

Stackars dig :/

Lova Winterside

Händer mig med, hela tiden! Om jag är jätte koncentrerad klarar jag mig oftast felfritt (kanske slår i något någon gång). Annars blir allt bara jätte fel. Särskilt på den svåra gröndalstävlingen, asså måste göra om den minst 3 gånger typ.

Piper Archyard

Jag är en definitiv multi-tasker! Musik, levling, ryktesbyggande, eventuellt ny illustration, leta nya outfits och äta. Allt sker på en gång, och det är väl levlingsrundorna som tar den största smällen när jag sveper mellan skärmarna ;)

Caitlin Winterfield

Hej! Tänkte bara fråga hur man låser upp just den banan, för den ser sjukt kul ut! Spelar nämligen i perioder och missar en hel del saker.

Svar: Man måste ha väldigt gott rykte med Goldspurs!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.