Chrome Pointer

Plagget jag alltid glömmer bort

   Handskar! Jag vet inte hur det är med er, men jag glömmer alltid att plagget existerar. Jag sätter liksom på mina karaktärer ett par handskar och sen kommer jag på det och byter ett halvår senare. Eller okej, riktigt så extremt är det inte; jag använder alltid ett par svarta handskar och har alltid ett par vita i ryggsäcken. Vita handskar ger ett väldigt proffsigt intryck och kan lyfta en outfit rejält!
   Jag ska försöka ändra på mina vanor och åtminstone byta ut handskarna jag har. Jag föredrar de tunnaste handskarna, tycker de är snyggast. Men, man kanske skulle ha med sig ett par tumvantar i ryggsäcken för Dinodalens skull? Jag klarar fortfarande inte av att gå in där utan varma kläder x)
 
   Dessa mörka handskar använder jag hela tiden just nu. Ska dock försöka byta ut dem mot ett par tunnare, tycker de är för tjocka. (Det här bidde en exempelbild; jag har fotat lite grejer jag är intresserad av att köpa. Hur charmig är inte den där tröjan liksom?)
 
   Just nu är det lite i görningen med spelets handskar. De fingerlösa handskarna har fått en ny mesh (=modell (typ)), har ni sett det? Jag har aldrig använt dem förr men jag tycker faktiskt de är snyggare nu så det kanske blir en ändring på det? ^^ Jag kommer dock vänta några veckor innan jag byter, isf. (Jag känner mig själv; om jag byter en gång kommer jag aldrig komma ihåg att byta tillbaka!)


Lily Beebridge

Hahaha jag använder oxå de svarta handskarna hela tiden! Tkr det är skitsnyggt med sånt "knäppe"

Naomi Diamondwood

Du är inte den ända.. bara handskarna är svarta och tunna/tjocka (årstid) duger det för mig

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.