Chrome Pointer

Omställningen till sommartid är hemsk!

   Jag får sån grym ångest över att en timme av min dag är helt puts väck D: Sen visste jag inte heller om att klockan ställdes om i natt... Vilket gjorde det hela ännu värre.
 
   Jag har nog inte tid att göra grejer som intresserar er idag, men jag kan säga att jag har börjat på en ny redigering som kommer testa mina kunskaper litegrann. Just nu känns den mest som pest och pina men då jag väl orkar och hinner ta tag i den ordentligt blir det nog jättebra! Det är inte på någon av "mina egna" hästar, utan på en häst jag har på ett extrakonto. Jag har hintat lite om hästen tidigare och har även sagt att hon heter Oona. Ni kommer se ganska mye av hästen framöver (vet dock inte när det hela kommer till skott för det händer en herrans massa grejer just nu) så jag tyckte att hon kunde få visas upp ordentligt :) Ni vet hur mycket jag gillar mina pixelhästar!
 
   Den här pixelhästen är dock favoriten!


Lovisa Westforest

Hej! Jag har tänkt skaffa mig en logga till mina bilder, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag har kollat igenom din Photoshop-kurs men hittade inget där, så jag frågar dig i stället. Har du din logga sparad, så du bara klistrar in den på varje bild, eller ritar du en ny varje gång? :)

Svar: Min logga är en bild sparad i PNG-format, som inte har någon bakgrund. Jag har den sparad i fyra olika versioner så att jag kan använda den som passar bäst för stunden. Jag tänkte inte riktigt till då jag gjorde loggan utan jag gjorde den vit i grunden, men det är bättre att man i grunden gör den svart och i efterhand sparar den i annan färg (om man nu t ex. vill ha den vit).Varje gång jag använder loggan är det alltså en bild jag monterar ovanpå en annan bild. Vissa gör nog sin logga till en Photoshop-pensel och klistrar på den som ett klistermärke istället, men jag föredrar att montera in loggan :)
Esmeralda Silverforce

Lovisa Westforest

Okej, tack så mycket! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.