Chrome Pointer

Nintendo-funderingar

   Några har koll på att jag är en hängiven Pokémon-spelare (jag tävlar dock inte, jag är en hobbyspelare enbart), och att jag har tappat mycket efter att Gen VI kom ut. Min plan var att vänta ut spelen tills de blev billiga och då köpa X&Y tillsammans med ett Nintendo 3DSXL. Jag har i dagsläget ett DSiXL och det är just den extra stora modellen jag vill ha; och eftersom i princip alla nya spel är i 3D tänkte jag hänga med för en gångs skull.
   Nu kikade jag in på Bulbapedia igår och upptäckte därigenom att det har kommit en ny modell av 3DS'en, bara för ett par månader sedan. Och sure, den ser fancy ut, men den kostar typ 600 spänn mer än den tidigare modellen - är det verkligen så stor skillnad mellan dem?
 
   Är det någon som har hunnit prova den här nya modellen, som heter New Nintendo 3DSXL? Och tror ni den är värd besväret, eller ska jag fortsätta med blicken på ett rosa 3DSXL av basmodellen? Nu då jag har en inkomst känner jag att jag snart kan lägga pengar på det här; har sett fram emot att spela de nya spelen sen de kom ut för strax över två år sedan. Dessutom vill jag så hemskt gärna spela Omega Ruby och Alpha Sapphire, jag började spela först då Gen IV kom ut så jag har aldrig upplevt Hoenn...
 
 
 
 
   Min dröm är btw ett Nintendo med Pokémontema, men de är alltid några hundralappar dyrare (dels för att jag tycker de som säljs i andra länder är snyggare; jag såg en med Eevee på som var dögullig!) och jag är snål. Sen skulle jag aldrig kunna bestämma mig för exakt vilken jag skulle vilja ha!
 
 
   EDIT: Mer om gårdagens onsdagsuppdatering kommer senare under torsdagen!






xxcyberalienxx

Jag har bara i den vanliga storleken utav 3DS. :)

Jennifer Purpleheart

Jag har Nintendo XL, Önskar jag hade 3DXL men det har duger för mig :)

Rose SKystar

Har ett Nintendo 3ds XL
den är jätte bra!
Själv har jag Alpha Sapphire :D <3

Bambi Deerheart

Hej! Jag spelar med pokemon men mest för nostalgin ^^
Dock spelar jag online med andra spelare på min PC :)
https://pokemmo.eu/
Tänkte det som ett tips bara :P

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.