Chrome Pointer

Ni vet att folk snackar om rosa elefanter?

   För min del är det rosa hästar. Som hoppar för synen. Skumt, men inte så konstigt. Mer om det kommer en annan gång.
 
   Det kanske är lite mye bilder från andra spel än SSO just nu, men jag orkar inte rota runt i alla mina hårddiskar efter "rätt" bilder, så ni får hållas med det jag har till hands för stunden.
 
 


Melissa Dragonnight

Jag hade det där spelet men typ bara episod (eller vad men nu säger) 1 & 4. Men det gick inte att spela 4 för jag behöver dom innan. Jag prenumererar på pennygirl och men får det där men jag har inte fått allt! :/
Skulle vara roligt om du spelade in det där spelet så jag (och andra) får se hur det är. ;)

Tilde Darkstorm

Melissa, Esme har skrivit massor av gånger att hon tänkt göra det men att spelet har så långa laddningstider (har spelet själv och håller med till 100%) att det skulle bli så svårt/jobbigt att spela in det :)

Nova Bluebell

Hej!
Vilken "Bloggportal" Använder du? Alltså tex blogg.se,Bloggo.nu mm. Ser nämligen inte det någonstans<3<3

Stephanie Diamondfall

Nova Bluebell

Hon andvänder blogg.se

Linn candlelord

vad heter spelet?

Svar: Penny Girl.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.