Chrome Pointer

Lite frånvarande

   Jag har gjort lite olika grejer idag och avslutade med bio tillsammans med bästa Siri. Dessutom har jag fått ett superpositivt besked från min arbetsplats, där de vill förlänga min annars rätt korta anställning! Känns så skönt att ha framtiden säkrad! Nu taggar jag inför resten av veckan, det kommer hända en massa roliga grejer för min del :D
 
   Två saker finns på tapeten innan jag stänger ner för idag. Den första gäller Jorviks Fashion Week. Hur taggad är man inte? Kläderna som visades på Pinterest var en blandning av gammalt och nytt och jag längtar efter att få in dem i spelet, de nya grejerna är jättefina! Är sjukt nyfiken på exakt hur det hela kommer se ut i slutänden.
   Grej nummer två gäller SSO's Facebook, där man har fått gissa varför Raptor inte är kvar i gallerian. Jag har bara på några minuter läst minst tio fantastiskt roliga konspirationsteorier, så jag tycker absolut ni ska traska in och läsa dem om ni inte redan har gjort det!
 
   Ooooch det var typ det. Jag har börjat peta lite på en typ-redigering, hoppas på att bli färdig med den relativt snart :D (Men antagligen inte idag, hehe)


Mandel Äppelpajj

Ohlala! Skulle du kunna länka SSOS Facebook i inlägget? Tack isåfall! Vilken film? :)

Svar: Bara att gå in på Facebook och söka på Star Stable så kommer sidan upp. Vi såg Cinderella! (Som btw var så bra att jag tänker se den en gång till, haha)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.