Chrome Pointer

Krix Krax

 
 
 
 
 
 
 
   Så, Pi har blivit superekologisk och Jasper behövde en ny fågelskrämma. Resultatet blev Krax. Hoppas att han inte får vingslag. (Om ni kan den referensen... haha)
 
   Jag tyckte det här var en rätt kul liten uppdragsserie, och det är BRA att Jasper fick en kompis där på sin pumpafarm, han har varit lite ensam de senaste åren. Kanske Emma borta i skogen också ska få sig en kompis? (Vet dock inte hur tagg hon är på en läskig fågelskrämma som sidekick menmen haha)
 
   Det var inte många nya kläder som kom till Gallerian; jag tror att jag såg kanske åtta plagg sammanlagt? Eller det är nog rätt mycket egentligen, men man blir SJUKT mycket hemmablind i Gallerian. Det skulle nog behövas ett filter där man kan se vilka grejer som är nya, annars är det nästan omöjligt att kunna se vad som kom nu och vad som kom t. ex. förra veckan. Men det som jag såg var i samma stil som annat som dykt upp, och jag tycker det såg fint ut ^^ Vågar dock inte säga exakt vad som var nytt, har faktiskt inte en aning om vad som kom igår och vad som kom med Fashion Week x) Hoppas att eldsjälarna med SSO Database hinner ikapp snart! (Det blev galet mye kläder för dem att lägga in iom Gallerian så databasen är inte helt uppdaterat i dagsläget.)
 
   I övrigt kom det en ryktesfraktion som inte ska synas (man ser på namnet att den inte är klar) och jag har sett på Facebook att vissa verkar råka ut för buggande NPC's. Jag har kikat lite på det själv men allt ser ut som det ska för mig (än så länge). Jag har överlag god tur med spelet, jag råkar väldigt sällan ut för buggar som andra verkar stöta på ofta. Det är jag tacksam för!
 
   OMG visst ja, LJUDKANALERNA! Får testa på Discot ikväll om det nu funkar även för musiken där? Den har alltid legat utanför de vanliga ljudkanalerna i spelet.
   Den fjärde kontrollen är ny, och blir jättepraktisk för mig som växlar mellan att spela in videor med låg volym och spela för nöjes skull med högre volym. Åzuuuuuum






April Pinehill s2

Vad tycker du om skjortan man fick av Jasper? (spoil för vissa oops) Jag älskar den :D passar super bra till den gula proffsfilten.

Förressten, i den senaste My Horse And Me videon upptäckte jag att tjejen i rött hår och orange kläder pratar exakt som Amanda i spelet Stallets Hemlighet! Eller är det bara jag som tycker det, hehe?

Svar: Nja, den var faktiskt inte riktigt min stil ^^'
JAAAA, TACK! Haha jag har suttit i flera veckor och funderat över vilken tv-serie jag hört rösten i, men det var ju Stallets Hemlighet x)
Esmeralda Silverforce

Ellen Ponyheart

Hahaha aa Tans bugg ser ju sjukt konstig ut XD Hon typ "hoppar" ner i marken när man pratar med henne.
Ja nya fraktionen står det ju ..._fractionname på så den är nog inte klar direkt.

Tilde Darkstorm

Hej! Har nyligen fått hem Tävlingar På rosemondhill. Det står att man ska ha Directx 7 eller senare och jag har Directx 11. Jag har installerat det korrekt och programmet finns där, men när jag dubbelklickar på det för att komma in så laddar det cirka 7 sekunder sen slutar bara den lilla laddnings snurran att snurra och jag är kvar på skrivbordet. Hade du liknande problem med Arvet från rosemond hill? Skulle du kunna hjälpa mig?

Svar: Jag har inte den blekaste, jag kan tyvärr inte hjälpa med såna problem...
Esmeralda Silverforce

Maria

2 saker
1. Tilde Darkstorm: Testa att högerklicka på ikonen för spelet och välj Egenskaper. Gå sedan in på fliken "Kompatibilitet" och kryssa i rutan "Kör detta program i kompatibilitetsläge för :" välj i rullisten en äldre variant av Windows som står med under spelets systemkrav. Värt ett försök, och var så jag fick igång något spel i den serien...

2. Esme: Jobbar på mitt spel; ungefär hur långt är ett optimalt hästspel enligt dig?

Svar: Om spelet är bra nog kan det vara hur långt som helst. Det bör vara absolut MINST en timme långt, om man spelar igenom det i lugn takt; men jag behöver självklart inte ha rätt i det, många kan nog tycka annat.
Esmeralda Silverforce

Sofia Diamondnight

Åsum med ljudkanalerna!! Spelar nästan alltid med hörlurar och då man inte kunde dra ner ljudet i discot och gallerian höll mina öron på att dö hahah..

Svar: Hahaha jag förstår verkligen ditt problem där
Esmeralda Silverforce

Fiona Underland

Ja visst fasen, det kom ju nya kläder med den här uppdateringen. Jag har helt glömt bort att kika på dem. Den där fjärde volymkontrollen har jag helt missat. Nu kanske jag äntligen vill ha igång ljudet på spelet. Fräsigt. :)

Fiona Underland

Jag har precis kollat de nya kläderna. Jag hittade 12 nya plagg. :)

Svar: Såpass!
Esmeralda Silverforce

Andrea Dolphinlund

Hej Esme! Jag vet inte om du har märkt det, men på ryktesfraktioner har det kommit upp en ny funktion men namnet BobCatGirls_FactionName.
Detta kanske inte riktigt hörde till inlägget, men jaja! Älskar din blogg! <3

Svar: Jo, jag har sett det, men jag kände att det inte var något jag ville ta upp här :)
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Wait a minute, wait a minute.. Vingslag? Säger inte Kråkan det i Mamma Mu böckerna? x) *nostalgitripp*

Svar: HALLELUJAH DU TOG REFERENSEN
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.