Chrome Pointer

Jorvik Fashion Week

   Okej, så Jorvik blir allt mer moderiktigt. Jag ser det som en chans att hitta fler klädesplagg man kan matcha till snygga hästgrejer, för särskilt i spelets tidiga dagar fanns det få saker som verkligen matchade. Det ändras verkligen på nu! Det kom några nya grejer igår som jag verkligen gillade. Dessutom kom det en ny värdekod idag - skriv in "PINKWESTERNSHIRT" för att få en snygg skjorta!
   Modepolisen lär jaga mig för matchningen med schabraket men aja haha
 
   Med det nya kom självklart lite uppdrag med Jorviks modepolis. Dels satt man och smågarvade lite över sin photoshoot med JB nere i caféet, dels tycker jag att snubbarna en våning upp var hur sköna som helst. De ville inte släppa in Esme till catwalken - tror ni det går bättre då jag kommer dit med Penny, haha?
 
   Okej, så först skulle vi syssla med lite olagliga aktiviteter genom att förfalska ID-handlingar (tack och lov för att det inte säljs alkohol på Jorvik), sen fick vi traska in och se den häftiga catwalken. Folk från hela Jorvik finns där; Mr Kembell, Ed Field, Ms Drake, Ydris - till och med Sabine hade irrat sig dit. Kändes aningen skumt att en av våra ärkefiender står där mitt på blanka dagen, men jahapp.
 
   Okej, men hela grejen var att Franziska Ironsaddle hade blivit bestulen på skisser över en kommande kollektion. Jag misstänkte först Dark Core-snubben två trappor upp, men det visade sig vara den ökända tjuven Le Goon. Jag dog.
 
   Okej så den här killen är ju inte lite skön - han kan ju lätt ta priset för snyggaste joggingstil på Jorvik. Honom vill jag se mer av i framtiden!
 
   Det hela avslutades med att jag fick en klänning, efter att ha blivit beskylld för både en och annan modemiss. Jag hade velat se Raptor uppträda men jag tyckte inte att jag hade tid då jag spelade igenom det hela tidigt i morse. För, ja, Raptor zhe Rapper is back! Jag har hedrat honom genom att fylla ut hans Jorvikipedia-sida, vilken ni kan finna HÄR. Exklusiv info om Jorviks favoritartist från de gamla Star Academy-tidningarna som gavs ut innan spelen!
 
 
   Vad tycker ni nu då? Om uppdrag, nya grejer, nya rummet, allt! :)






Lovisa Moonheart

För mig står det att koden inte är gitlig, det kanske är som med julkoden, vänta en eller 2 dagar sedan funkar den :)

Dorothy Masterbridge

Vänta nu lite...
Hette han Le Goon?!
Ja kollade då fel på namnet råkade läsa de som La goon xD

Fiona Underland

Koden verkar bara vara till för Lifetime medlemmar. :(
Jag gillar de nya kläderna som kom igår, och Le Goon är ju fördjävla skön! :D

Lea Bravedaughter

Esme om du inte har tagit upp det, (lite nördfakta här) men har du inte tänkt på att Ydris har Pandoria kraft runt sig? Han ser ju ut som Katja om någon har lagt märke till det o.o

Svar: Det är något som jag är medveten om men som jag har valt att inte ta upp eftersom jag inte skriver mina "konspirationsteorier" längre.
Esmeralda Silverforce

Fiona Underland

P.S. Och jag ÄLSKAR de lila stolarna. För mig är de inte blå som på bilden i ditt inlägg. För mig är stolarna metalliskt lila, och jag älskar den färgen! Det hade varit så mysigt om jag hade kunnat ha hela mitt hemstall i den lila färgen. :3 D.S.

Fiona Underland

Men åh. Vad trög jag är. Jag hittade precis en bild i en annan blogg på rummet. Tydligen är stolarna på ena sidan blå och de på andra sidan lila. Bra där, Fiona, bra där. Ha ha.

Ronja McKnight

Nu var det längesen jag spelade SSA men var inte Sabine bara en motståndare som skulle va bäst, vackrast, smartast osv. Alltså Inte ärkefiende?
Hon ville samarbeta med Garnok (rätta mig om jag har fel) för hon trodde hon skulle vinna på det.

Jag tycker det var kul att se Sabine där, känns liiite som att Anne på något vis lär dyka upp fast o andra sidan är det fashion weeeeeek... älskar att jag rättar mig i efterhand heh

Svar: Haha gud, du kan inte komma med en sån där fråga, jag vet inte ens var jag ska börja, det är så mye att rada upp...
SSL:
1) Sabine gör redan från början klart att hon är en mycket otrevlig typ som försöker sätta dit Linda för stöld i skolan
2) Sabine och Mr Sands påverkar tillsammans Starshine för att han ska må dåligt av mörka krafter
3) Sabine låser in Ödesryttarna i Jorvikstallet för att hindra dem från att rädda Starshine från Mr Sands
4) Sabine jagar Lisa och Starshine genom skogen då de flyr från Ridgemore Dig Site
5) Självklart avslutas spelet med att man en gång för alla måste klå henne

SSO:
1) Sabine stjäl Moorlandstallets ägandebevis från Thomas Moorland
2) Sabine stjäl ett foto från Mr Franklin för att dölja Mr Sands närvaro på Jorvik
3) Hon lurar spelaren att överlämna ett brev från Mr Sands till Justin, vilket leder till att Justin lämnar Jorvik tillsammans med henne för att bli en Mörkerryttare
4) Thomas Moorland berättar att det är något skumt med Sabine och att hon har försökt sabotera för hans familj även förr
5) Sabine är närvarande under alla möten med Mörkerryttarna genom spelet, eftersom hon är en av dem
6) Sabine stjäl Justins häst och rider den till Häxan Pi för att få den förvandlad till en Mörkerhäst

Det sägs aldrig varför hon samarbetar med Garnok, eller hur länge hon har gjort det, men det som är solklart är att Sabine är någon att se upp för!
Esmeralda Silverforce

Matilda Southtree

Koden funkar endast för lifetime, det står i mailet jag fick :/

Ronja McKnight

Hoppsan, ja där ser du.. de är bra att du rättade mig haha. Sorry om jag verkade irritera dig, var inte meningen

Svar: Haha nejdå, det är inte ofta jag får slita fram mina kunskaper sådär spontant, det är rätt kul :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.