Chrome Pointer

I did iiiiiiiit

   Jag köpte ett Nintendo 3DS XL! Rosaaaaaa! Samt tre nya spel. Pokémon X, Pokémon Alpha Sapphire samt Nintendogs Labrador. Jag har velat ha Nintendogs sedan spelet kom ut men har alltid tyckt det varit för dyrt, så jag har väntat tålmodigt i många år. Nu kostade det under 200 kr och det var äntligen dags att slå till :D Hade lätt kunnat skippa det och köpt 3D-versionen istället, men det är alltid slutsålt varje gång jag ens tänker på det. Ska bli så sjukt nice att börja spela Pokémon Gen VI, kan knappt vänta på att få hem min beställning! (Beställde över nätet.) Får ladda upp genom att glida runt i mina Gen V-spel så länge.
 
   Jag var grymt effektiv igår och spelade in sjukt många nya avsnitt till SSO Ride Through. Några av dessa klipps ihop idag; det tar ca 2 till 3 timmar att spara varje video, så det hinns väl inte med så många. Under nästa vecka dyker iaf Pennys nya häst upp :)






Rose Skystar

Gud vad kul!
Har som sagt själv Nintendo 3DS Xl och älskar det!
Har haft det i över 2 år om inte med :D och det har inte svikit mig ;)
Älskar pokemon, har Pokemon X och Pokemon Alpha Sapphire. Älskar båda <3
Synd att du inte köpte Nintendogs + Cats det är jätte kul!
Hade varit kul att byta kod så att vi kan kanske strida och byta på pokemon sen :)
Ifall du vill.

Cynthia Mountainheart

Så roligt!
Du valde EXAKT samma pokémonspel som mig haha.
Gen VI är väldigt rolig, speciellt i Gen III remaksen då det finns sjukt mycket att göra efter storyn.

Hoppas jag kan spela med dig via internet nån dag!

Lilly Youngland

Jag undrar en sak. Hur fick du bort texten som stod i header rutan från grunddesingnen?

Svar: Det ligger i stilmallen under div-taggen Header. Plocka bort texten inom taggen , tror jag det är.
Esmeralda Silverforce

Alva Pandawood

Hej! När jag ska ladda ner designen, som är typ din. Eller den från början. När jag tex ska göra ett inlägg om min häst och typ ''taggar'' med kategorin ''mina hästar''. Så när jag klickar på kategorin ''mina hästar'' så kommer alla inlägg upp. Skulle vilja ha det sorterat som din blogg <3. Hoppas att jag förklarade bra och du kan hjälpa mig lite med det. <3
Tack på för hand! <3
//Alven

Svar: Det är ett fel i kodmallarna som gör att varken kategori eller arkiv inte fungerar som de ska. Jag minns inte vad jag gjorde för att lösa det, men jag vet att jag skrev om någon kodremsa. Jag tror att svaret ska gå att googla sig fram till, men jag minns verkligen inte var felet satt någonstans.
Esmeralda Silverforce

tommy

vad roligt

Alicia - Alicia And Stuff

Vilken otroligt härlig blogg du har, blir så glad av alla färger!

Svar: Åh tack :)
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

X är bäst, ingen protest :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.