Chrome Pointer

Horse Life är för snyggt för att ignorera

   Jag upptäckte att spelet inte hänger sig längre! Jag gissar att det har att göra med min datorskärm, för det är det enda som jag har ändrat sedan jag spelade sist. Men, det känns ändå skumt, för jag har kunnat spela utan trassel med min gamla skärm. Då hade jag dock en annan dator...
 
 
   Kommer jag spela in en Ride Through nu då spelet fungerar? Risken finns. Och ja, jag säger "risk". Men om det sker kommer jag först ominstallera spelet, för jag har råkat ut för en bugg som jag inte vill riskera att ha med i en videoserie. Man vill ju undvika buggar som kraschar spelet så mycket som man kan. Tror dock att jag vet vad som har orsakat den, men jag kommer behöva ominstallera för att bli av med den.


Alina

Värt att börja spela?

Svar: Det tycker jag absolut, men det kan möjligen vara lite svårt att hitta i dagsläget, tror jag.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.