Chrome Pointer

High Jump

 
   Jag tycker ju att Perfect Sit of Sweden har sjukt snygga produkter så jag kan ju inte låta bli att måla deras träns lite då och då... här High Jump Revolution med fårskinnsnosgrimma. (Gjord lite snabbt och slarvigt - men vad gör det då det är roligt ^^)






Julla

Jag har 2 ps träns och dom är FANTASTISKA!! Dom gör verkligen underverk och är snygga också :(

Julla

Fel smiley :)

Stella Bluewater

Hej! Dina redigeringar är verkligen sjukt snygga!:)
Redigerar du med gimp eller Photoshop?
Är Photoshop gratis?
Det är många som har en bild där de klistrar in starstable hästar och redigerar skuggor och allt ( hoppas du fattar, vet inte hur jag ska förklara:( ) jag fattar inte hur ni lägger in den "mallen" och färgar runt och allt det ni gör.. Skulle verkligen vilja lära mig lite om du skulle vilja svara om du fattade frågorna :')

Svar: Tack! Du hittar svaren till de första två frågorna i min F.A.Q. i menyn till vänster. till fråga nummer tre är det inte svårare än att man lägger lineart och bilder på olika lager i redigeringsprogrammet. Lineart gör man förslagsvis genom att rita den.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.