Chrome Pointer

Det går så himla fort!

   Min YouTube-kanal växer just nu REJÄLT. De senaste två månaderna har det varit minst 100 nya prenumeranter i veckan och det har heller aldrig varit mindre än 1600 videovisningar per dag. Just nu går det bara upp, upp och upp - det har dock varit en extrem höjning sedan slutet på förra veckan så jag tror det går ner lite igen snart. Men, det är faktiskt jätteroligt att man bara råkade snubbla in på det här spåret och så går det så himla bra som det gör. Jag har i många år velat spela in Let's Play's på något sätt, med något spel, men jag trodde aldrig att det faktiskt skulle blir något av det.
   Jag hade behövt spela in lite material till en annan videogrej jag håller på med, men det funkade inte; får göra det tidigt i morgon innan folk hinner logga in på SSO. Får kompensera med att sortera i mina Frapsmappar - har både videor och bilder på lager som måste tas itu med. Dessutom har jag ju min fjärde Star Academy-video att ordna, vilket jag tänkt börja med ikväll. Vill inte överge skeppet mitt i processen!
 
 
 
   Jag har btw tillfälligt övergett Google Chrome och bytt tillbaka till mitt kära gamla Opera. Ingen av dem stödjer SSO och jag når inte spelet via Internet Explorer (som ändå är en helt värdelös webbläsare), så jag förlitar mig nu helt på launchern. Opera spunkar lite ibland med Flash Player, men jag tycker nog ändå att det är den bästa webbläsaren. Vilken webbläsare tycker ni är allra bäst?






Esther Westhill

(Føler meg litt usikker om jeg skal skrive engelsk eller norsk, bahahaha)

Det er kjempe gøy å se at det går oppover på youtube kanalen din, Esme! Det er veldig fortjent, det ser ut til at du legger veldig mye arbeid i det - og det er veldig godt arbeid også! ^^ *applause* ~Keep up the good work~

Jeg har alltid brukt Chrome, og jeg synes det var ekstremt dumt at det ikke funker å bruke nettsiden med Chrome noe mer, siden jeg alltid har pleid å logge inn via nettsiden. Jeg får bare laste ned launcheren og bite sammen tennene og prøve å gidde å skrive inn e-post og passord for hver gang, mehehe!

Svar: Haha det är bara bra om du skriver på norska, det är bra övning att försöka lära sig förstå språket x)Tack så otroligt mycket, allt stöd jag får är verkligen guld värt!
Esmeralda Silverforce

Anna Westbaker

Jag gillar nog Mozilla Firefox mest, fast det vill inte alltid stödjer SSO så himla bra, så jag får också lita fullt på launchen...

Anna Riverfield

Har använt google chrome i hur många år som helst nu och kan nog aldrig byta till något annat. Älskar hur lätt och snabbt allting är. Använder nästan alla googles funktioner som drive, mejl osv. Och det är så skönt att jag kan logga in på andra datorer som inte är min egen och ändå ha mina bokmärken och få datorn att kännas som min.

Alanis Moonstorm

Avant Browser är min favorit<3

Men körde Opera i skolan.

Rosalie Silverside

Jag gillar nog Chrome bäst, även om Firefox också bra :3

Stephanie Diamondfall

Jag tycker bäst om Chrome. Tycker den är enklast och mest praktisk. Att den stödjer sso är ju ett stort plus. Annars gillar jag Firefox också.

Svar: Det är ju just det den inte gör längre (vilket är anledningen till att jag börjar vänja över mig på Opera igen), tyvärr
Esmeralda Silverforce

Olivia

Jag spelar via Mac och då finns bara launchern att använda sig av. Men tänkte att du kanske kan prova webbläsaren Safari? Vet ej om det finns tillgängligt att spela via Safari men du kan ju prova :)

Svar: Jag provade Safari för ett antal år sedan men trivdes inte riktigt med det, så jag tror jag håller mig till Opera och möjligen Chrome :)
Esmeralda Silverforce

Emmy Winterknight

Jag gillar absolut Chrome mest!

Lillanie

Heej, jag älskar värkligen låten forever i star academy, så jag undrar om det finns något original? Isåfall vad heter artisten?

Svar: Låten producerades av företaget Jättemedia (som jag tror har försatts i konkurs nu) enbart för spelet och rättigheterna är numera sålda till Star Stable Entertainment AB - mer än så vet jag tyvärr inte.
Esmeralda Silverforce

Felicia Catgirl

Jag gillar Chrome mest. Det är synd att dom inte stödjer SSO mer.

Lillanie

Okej tack 🌷

Matilda Southtree

Jag använder chrome, man kan spara sidor lätt i ett fält, men på min ena data har jag aldrig kunnat använda chrome till sso... :c

Sara Goldforce

Mozilla Firefox har alltid varit min favorit

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.