Chrome Pointer

#begrav mig nu, tack

   Jag håller på med ett jobbprojekt som är så stort (eller stort och stort, det märks som mest då man arbetar med det) att jag seriöst kommer berätta vad jag jobbar med då det är klart för jag behöver ånga av mig, haha... Jag känner mig helt vilse i teknikdjungeln och skallen bara snurrar efter den här dagen.
 
   Två saker: Dels är det påsktema på SSO's hemsida, vilket är mys (glöm inte att kika in i Gift Shopen, det finns fina erbjudanden nu! Och visst är det lite gulligt med påskäggen på loggan?), dels så är det Fashion Week! Sist jag hörde något hade uppdateringen inte slutförts så jag struntar nog i datorn för idag och kikar på det i morgon istället, haha. Har lite jobb att strukturera upp istället och dessutom dunkar mitt huvud för mycket för att jag ska orka koncentrera mig på nya grejer. Om spelet hålls upp kanske jag dyker in lite ändå för att hänga i chatten.
 
 






Tilde Darkstorm

Om du har lust att chatta ev göra ngt på Fluffy Unicorn så säger jag inte nej ;) Har jätte tråkigt och skulle gärna chatta lite. Om du vill så kan du skriva ett ställe att ses på (t.ex Steve mihih). Orkar du inte så förstår jag men jag skulle gärna vilja chatta lite..

Stephanie Diamondfall

Servern är fortfarande stängd. Det var bättre förr med uppadteringstider.

Svar: Man får tänka på att spelet blir större och större och då tar det tid att få allt att funka. Dessutom är det VÄLDIGT lite som på allvar har krånglat efter över 175 uppdateringar så om det nu trasslar någon gång är det bara att ta det med ro och prova igen i morgon. Det går inte fortare för att man klagar, de har långt mycket bättre koll än gemene spelare har!
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Jag vet och håller fullständigt med dig. Under den här tiden som jag väntar har jag hunnit med mycket. Jag klarar mig väl med att kolla in en annan dag istället. Det är bara synd att de senaste uppdateringarna har tagit längre tid än vanligt och att stämningen i spelet inte blir så bra av det.

Dalma Suncake

Bedårande påsktema verkligen! Men tyckte vid första anblick att det såg ut som att ryttaren på bilden hade någon slags fiskfjällsdräkt på sig, haha. :')

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.