Chrome Pointer

Saker går inte riktigt som planerat

   Jag ber verkligen om ursäkt till er som tingat böcker som jag försökte bli av med häromveckan, men det hela läggs på is. Jag har inte riktigt koll på hur jag borde gå tillväga och jag har allldeles för mycket annat att göra just nu så jag orkar inte ens tänka på böckerna. Jag hör av mig igen om jag orkar få ordning på det.
 
   Vet att jag dessutom utlovat ett inlägg om nya Silvergladeslottet, men det har jag helt glömt att skriva! Oops... ska försöka ordna det under veckan.
 
   Jag har ju varit bortrest i helgen och det har varit underbart skönt! Dock red jag "min" ponny väldigt länge igår (under uppsikt av min chef som tyckte ponnyn misskött sig i veckan) och jösses i min lilla låda vad kroppen säger emot nu... vet inte vem som har mest träningsvärk, jag eller ponnyn! Sen ser det också ut så som att jag kanske får med mig en pålle därifrån hem i vinter, det vore väl för underbart... jag har planerat att trappa ner bloggen mer och mer fram mot hösten och med en häst har jag inte tid att sakna bloggandet :) Oavsett hur mycket jag trivs med och älskar bloggandet känner jag att det börjar bli dags att avsluta det här kapitlet i livet och att röra sig vidare mot nya äventyr. Vill att ni tänker på det redan nu, jag kommer inte vara här för evigt!
   Kan inte riktigt utlova när jag kommer tillbaka här, men nu ska jag fokusera på jobb under resten av arbetsveckan och sen kanske jag dyker upp igen närmare helgen.






Ava Turtlenight

Tycker verkligen att du skall satsa på det du vill göra i livet. Jag hade förut en aktiv Sso blogg, men när Jag fick min ponny så dog blogien ut. Ponnyn min är det bästa jag har och jag känner att han är mycket viktigare än en blogg om starstable. Bloggar nuförtiden om irl på finska, eller egentligen handlar det om min ponny. Så, jag tror att många skulle sakna din blogg, men du ska följa ditt hjärta, ta ett nytt kapitel helt enkelt. Som du sa, inget ät evigt.

Luna Friendstreet

Gud vad kul med häst över vintern! Hoppas att det blir av och att det blir bra! Tycker att din blogg är enormt bra, men det kan ju kännas som att det är dags att move forward. Simma lugnt och ha det bra!
Luna Friendstreet

Hedvig Highcamp

Blev väldigt deppig när jag läste det här, eftersom jag följt din bloggresa väldigt länge och du har verkligen min favoritblogg. Dock ska jag inte vara självisk, jag tycker att det är bra att du kan avsluta på topp! Jag är jätteglad för din skull att du fått ett eget jobb och att du kanske ska få ta hand om den där hästen i vinter! :) Håller med Ava också, du ska följa ditt hjärta och ingenting varar för evigt! Kram, kommer sakna dig när det väl händer <3

Mary Monsterheart

Gör det som du tycker är bäst. Men kommer du sluta med Youtube också?

Svar: Nej, min plan är att fortsätta med min kanal. Dels för att det är kul, dels behöver jag pengarna jag tjänar på den för att ha råd med hästen!
Esmeralda Silverforce

Sofie Dolphinknight

Jag håller med, skulle jag varit i din sits skulle jag lätt ha valt hästen framför bloggen. En idé jag fick är att om du nu ska trappa ner rejält på bloggandet, kan inte du dela den med Miranda då? :)

Svar: Nej, jag skulle inte vilja dela blogg. Bloggen är min, den har alltid varit min och så vill jag att det ska förbli :)
Esmeralda Silverforce

Cookiecat - Rödhårig gamerbrud

Åh vad trist att du tröttnat. men förstår dig verkligen! Himla kul med en 'egen' ponny! :D

Svar: Tröttnat har jag absolut inte gjort, men jag känner mig liksom... Nöjd! Känns som att jag med glädje snart kommer kunna lämna en bra del av mitt liv bakom mig för att påbörja en ny :)
Esmeralda Silverforce

MyhorsenameisEsmeralda

Gud va kul med häst över vintern! När jag fick min C-ponny Esmeralda för en månad sen så blev jag tvungen att sluta med allt annat jag höll på med. Det värsta vad att det var dags att låta Skötponnyn Sigge gå över till en kompis som länge velat sköta honom och alltid kunnat hjälpa till om jag har blivit sjuk eller bortrest. Men att ha en helt egen ponny är endå jättekul och jag kommer tillbringa nästan hela min sommar i stallet med henne. Dock är hon brunstig nu och i stallet när andra hästar går ut eller in så går hon alla på nerverna men det gör inget.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.