Chrome Pointer

Nytt på Jorvikipedia

   Iochmed att SSO har bytt logga var det bara en tidsfråga innan även Jorvikipedia behövde uppdatera sig för att ligga närmare spelet. Nu kan vi alltså presentera Jorvikipedias nya logga!
 
   Den ser nästan bättre ut på färgad bakgrund, eftersom hästikonen faktiskt har en vit cirkel bakom sig. Men det här känns superbra :D
 
 
   Jag håller på och försöker ordna videor idag, för att det ska bli lite uppdatering på YouTube-kanalen medan jag är borta. Frånvaro härifrån beror alltså på det!






Pia Fishheart

Vad snyggt!!!😃

Lucy Macwright

Så himla perfekt <'3

Stephanie Diamondfall

Snygg, men en annan sak bara. När man öppnar dinodalen och andvänder sina krafter för att spränga upp is för att ta sig förbi. Då kommer solens symbol upp där man står. Vet inte om det skulle ha något med Anne och göra eller bara att med solen värme sprängde man upp.

Meja

Niceigt ;)

Willow fogsmith

När kommer nästa penny girl spelet avsnittet ut? :D

Svar: Som du säkert vet så vill jag helst inte ha sådana frågor, då det stressar mig något enormt!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.