Chrome Pointer

Miranda gästbloggar: Ut över ängarna

På torsdagar är Esme bloggledig och detta inlägg är skrivet av gästbloggaren Miranda Moonbell, som tidigare har bloggat på Moonbell.blogg.se ~
 
 
Jag har varit sugen på att köpa denna ljusblå sadeln ända sedan skördebyggden öppnade för ungefär ett och ett halvt år sedan, och nu när det äntligen finns ett matchande träns passade jag på. Jag har alltid förknippat färgerna med Starshine, och kanske är det därför jag tycker om det så mycket. Man kan även ha Starshine-tröjan som säljs i Jorvikstallets affärs till denna, men jag kände för en jacka at the moment. ^^
 
 
Hjälm: Fiskebyn - Jacka: Valedale - Handskar: Silvergladebyn - Byxor: Silvergladebyn - Stövlar: Fiskebyn
Träns: Jorvik Citys galleria - Sadel: Jarlaheim - Schabrak: Stall Gyllenbladen - Benlindor: Fiskebyn


Meja starbridge

Najsig outfit😉

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.