Chrome Pointer

Miranda gästbloggar: Förrymd stallflicka eller bugg?

På torsdagar är Esme bloggledig och detta inlägg är skrivet av gästbloggaren Miranda Moonbell, som tidigare har bloggat på Moonbell.blogg.se ~
 
Jag är en sådan person som loggar in på SSO då och då, och oftast orkar jag aldrig mata mina hästar när jag är inne. Stallhjälpen är därför bland det bästa som hänt enligt mig, och jag betalar gladligen för 30 dagars stallhjälp i taget. När jag loggade in på mitt konto förra onsdagen hade alla mina hästar grön smiley. Jag köpte ny stallhjälp då den gått ut och tänkte inte mer på det.
 
Några dagar senare loggar jag in och möttes av att hästen jag satt på hade gul smiley. "Konstigt," tänkte jag och kilade in i hemstallet för att se om hästskötaren rymt sin väg, men där stod hon på en höbal och skötte sitt jobb. Det förklarade inte varför mina hästar inte var på topp. Dagens skötsel var inte gjort, men när jag matade en häst fick den en grön smiley direkt.
 
 
Jag har mailat support och frågat om det är / har varit en bugg, då två av mina vänner råkat ut för samma sak samma dag. Det är inte precis game-breaking, men vore ändå bra att få veta om de har koll på vad som gick fel. Det känns ibland som att fler och fler problem i spelet lämnas olösta (ja, jag vet att det tar tid att fixa med och skapa spel, men vissa tydliga buggar ska inte lämnas kvar i flera månader).
 
Har ni råkat ut för denna buggen?


Michelle Oakbaker

Japp!

Quinn Catforce

Ja, nej, typ, det brukar stå "nej" på om dagens skötsel är gjord, (tror jag, har inte riktigt koll på det) men hästarna brukar inte ha några behov och de är alltid "gröna"!

Nog för att det här inlägget kom för nästan ett år sedan, men iallafall!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.