Chrome Pointer

Massor på gång xP

   Känns som om jag har miljoners triljoners saker att göra... är lite stressad inför kommande tre veckor och har några stora projekt på jobbet dessutom. KAOS! Eller nej, KAOZ, med stort Z.
   ...jag måste dra fram min resväska.
 
   Jag har ett stort redigeringssug, men hästarna jag vill redigera är alla på Hästön och jag har inte råd att flytta hästar fram och tillbaka x) Eller jo det är klart jag har råd, men jag hatar att slösa Star Coins i onödan! + dessutom så är jag alltid hemma så sent på kvällarna så då har det redan hunnit bli mörkare i spelet och med dåligt ljus blir det inga bra bilder.
   Jag hade dock inte tänkt stanna på jobbet superlänge idag, så jag kanske hinner hem innan ljuset blir "dåligt"?
 
   Esme och Arwen - utmärkt exempel på ljus som inte passar sig för mina redigeringar! Jag har svårt för skuggor och ljus och att ändra ljussättning känns inte som något som skulle gynna mig...


Hedvig Moonforce

Asså Arwen är jättefiin!! Synd det där med tre veckors arbete. ..

Svar: Nja synd vet jag inte, det blir roliga upplevelser och det är alltid bra att få in mer pengar! Dock var det lite synd att veckorna låg precis inpå varandra, då det kommer bli tufft. Hade varit enklare om jag fått en veckas "vila" (aka. kontorsjobb) emellan!
Esmeralda Silverforce

Juliana

Du kan ju göra "ljusbuggen" så att det bli lika ljust som på dagen!

Rid bara från Valedale till Firgrove vid bergspasset, eller tvärtom! :D

Svar: Nja, jag tycker oerhört illa om att göra buggar! Sen vet jag också att den ändå inte fungerar för mig :)
Esmeralda Silverforce

Ylva

Hej Esme!

Jag är väldigt förtjust i din blogg, hela alltet känns allmänt perfekt. Där för undrar jag om det är okej för dig att jag gör en länk till min blogg till din? Håller på att skapa en ny "sida" med länkar till andras bloggar som jag följer c:

Svar: Hej! Tack så mycket! Självklart får du länka :)
Esmeralda Silverforce

nikki

Araberna är så fina på detta underbara spel *-*

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.