Chrome Pointer

Level 15!

   Vad har flugit i mig?! Två dagar i rad har jag kutat Jorvik runt och gjort alla lopp! Det här har nog inte hänt sen i januari haha... har varken haft tid eller lust att spela så pass mycket sen jag började jobba. Men, nu är min fina Quarter Melody på lvl 15 och jag påbörjar levlandet av Charizard. Han är på lvl 5 redan, så nu går det undan! Kommer nog bli segt över sommaren dock, eftersom jag är borta och jobbar så pass mycket. Sammanlagt 3½ vecka på ridläger samt nästan en vecka i Falsterbo (ska ni dit?), plus att jag jobbar även då jag är hemma. Alla semesterdagar jag tar ut under hela sommaren går åt till annat jobb, heh xP Men det blir så mycket bra erfarenheter och lite extra pengar i fickan skadar ju aldrig :)
 
   Aja, nu måste jag göra massa tråkiga IRL-grejer, kanske återkommer senare.






Fanni Purpleheart

Hejsan! Jag har ett litet problem, jag har helt ändrat smak när det gäller hästar i sso. Och jag har en massa hästar som jag inte använder eller tycker om så särskilt mycket. Ska jag sälja eller inte? Vill liksom inte ha hästar som jag inte gillar. Vad skulle du gjort i min situation? Skulle bli jätteglad om jag fick ett svar!
Ps. Din blogg är bäst!!
Mvh Fanni

Svar: Jag skulle absolut skicka hästarna till Hästön. Om man ändrar sig igen är det så himla onödigt att ha gjort sig av med hästarna!
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

Tagga Falsterbooo :'D

Svar: Hahaha du Sof och Ellen i tält, kan knappt bärga mig
Esmeralda Silverforce

Pajennnnnnn

Jac ska till Falsterbo horse show! Ska dj också dit? Isf kanske jag ser dig :D

Svar: Som det ser ut nu är jag där hela dagarna mellan 8-12 juli :)
Esmeralda Silverforce

Maja K

Hej Esme!

Först vill jag bara säga att jag TOTALÄLSKAR din blogg!

Sedan undrar jag bara, fick du namnet Charizard från hästen charizard från sjöstjärnans ridläger? Ska nämligen hyra honom i höst och blev helt "Whhat!?" av slumpen att jag just skulle klicka in på din blogg och läsa det inlägget när jag faktiskt ska hyra charizard själv! Läskigt!

Kram Maja :D

Svar: Hej, och tack så mycket! Jag har alltid varit väldigt nyfiken på olika ridläger och visste att Sjöis hade både Eevee, Charizard och Nidoking, men "mina" hästar har ingenting med dem att göra! Jag har valt namnen på Pennys hästar enbart för att de är Pokémon och inte av någon annan anledning :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.