Chrome Pointer

Ledsen och arg

   Har spelat in flera avsnitt av SSO Ride Through under dagen och jag har sån ångest över dem att jag bara vill sätta mig och stortjuta. Min mikrofon vägrade gå igång under inspelningarna, vilket jag inte märkte då allt såg ut att fungera, så nu sitter jag med x antal klipp utan ljud. Har suttit i flera timmar och letat efter ett ljudinspelningsprogram men INGENTING fungerar och nu då jag tar till en nödlösning är jag så arg så det är helt omöjligt att kunna spela in något användbart.
   Tror att jag skiter i  det hela och lägger upp filmerna utan ljud. Vet att oavsett hur mycket jag försöker förklara mig, även om jag sätter en stor fet text tvärs över alla videor där det står varför det inte är ljud, kommer folk ändå dyka upp och säga "HALLÅ VARFÖR ÄR DET INGET LJUD" och det lägger bara ytterligare på ångesten. Usch, jag vill inte behöva må dåligt över såna här sketna saker, men jag har en sån sanslös prestationsångest med det mesta jag gör i livet och sånt här hjälper verkligen inte.
 
   ...får väl ändå säga att det var tur att jag inte hann spela in mer än jag gjorde. Ska klippa hemskheterna så får de väl rulla upp snabbt så hoppas jag på att snabbt glömma bort dem för gott. Är ändå så sjukt besviken, fanns mycket i dem som jag pratade som var intressant men de ljudspåren sparades ju aldrig...






Fredrik

Har du provat Audacity?

Svar: Har provat, men det fungerar inte som det ska. Mikrofonen fungerar, men jag hör inget ljud alls i hörlurarna så länge som jag är inne i programmet...
Esmeralda Silverforce

Alina Bravedawn

Men gugud vad hemskt. Att spela in videor och sedan blir det inge ljud. Men annars kan du ju lägga in lite tyst ljud i bakrunden. Tex det du använder när du redigerar bilder. Och skriva vad du ska göra inte så mycket. Och sen får man pausa och läsa texterna så förstår man nog. Bara ett litet tips. Jag förstår verkligen att det är jobbigt. Men kommer kolla på dom ändå. För du gör ett så bra jobb. Tycker att dina videor är så intressanta för jag får reda på jätte mycket fakta. Så det du gör är inte dåligt utan så bra. Skulle aldrig kunna göra så bra. Fortsätt med det du gör.

Matilda Southtree

Jag har aldrig ljudet på ^^

Svar: Nu menar jag inte spelets ljud - jag menar att jag satt och pratade i över en timme och inget av det sparades. Vilket är surt. Och jag är fortfarande bitter. Määääh
Esmeralda Silverforce

nikki

åh vad jobbigt -.- men det kommer att lösa sig, jag tror nog att de flesta av dom som tittar kommer att förstå!
du, det kommer bli bra ;)

älskar din blogg och dina videos

kramis från nikki <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.