Chrome Pointer

Jag som skulle hålla mig borta

Vet ni vad som hände idag? Där man sitter på kontoret får man helt plötsligt nys om en blomsterleverans. Och det kom en, till min chef, men någon blomsterhandel ringde till MIN telefon och jag blev helt galet paranoid tills jag väl fick blommorna och upptäckte att det är Team Jorvikipedia bestående av Sof, Lys och Ylva som beställt blommor och en liten nalle till mig tillsammans med ett fint meddelande - alla var ju jättenyfikna så jag fick ju förklara Wiki och allt medan blommorna nu lyser upp mitt lilla datorrum. Tack världens bästa Admins, det är sånt här som påminner en om varför man är i det här communityt!

På tal om spel så har jag 1) idag fått ett hästspel som heter Nikki och som är oerhört sällsynt numera och 2) ordnat championattider till Jorvikipedia, gällande det nya championatet. Var ren tur att jag fick tag på tiderna! Första champet någonsin i Silverglade blir alltså kl 20.30 ikväll :)

Jag sitter och tråkar på bussen (annars hade jag tänkt låta bloggen vara idag), men jag kommer förstås prata om det nya Silvergladeslottet inom ett par dagar :)






Ylva Moonwright

Du är värd alla blommor i hela världen!! Pöss på daj <3

Svar:
Esmeralda Silverforce

Maria

Nikki... Tror faktiskt att jag har spelat det nån gång för 10 år sedan, börjar det med en bilolycka?

Svar: Har inte hunnit öppna det än! Är dock astagg, min chef hade fått tag i det på något jäkla vänster och tänkte på mig och ba "det här är den sista kopian som någonsin trycktes" så jag har skyddat spelet med livet som insats från att jag fick det till att det hamnade i bokhyllan, haha! Kommer inte ha tid nu så jag får testa det nästa vecka!
Esmeralda Silverforce

Lottie Snöfödd

Åh, jag tror jag vet vilket spel det är, minns att jag tyckte det var helt sjukt läskigt. Undrar om det är lika läskigt idag som när man var typ nio =P

Svar: Jag är galet tagg på att testa det, ska se till att försöka få tid till det nästa vecka! :D
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

Lite sent, men du är fett bäst <'3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.