Chrome Pointer

Drar iväg

   Nu drar jag iväg med resväska till jobbet. Ska träffa bästa Gen som kommer till Stockholm idag och kommer sedan åka direkt från jobbet till hästgården för att jobba i tre dagar. Alla hästar som varit uthyrda över vintern är hemma igen och jag har saknat dem till tusen! Det ska även diskuteras lite - för det kanske slutar med att jag i höst står i Stockholm med en av hästarna som "min" under vinterhalvåret, delad med en kollega på mitt jobb... Hoppas att man kan ha sån tur!
 
   Lite uppdatering blir det ändå i helgen - det kommer ett par nya inlägg till min Masterpost om hjälp i spelet, samt en utvärdering av det nya Silvergladeslottet! Jag är tillbaka själv på tisdag kväll och då får vi se hur allt står till. Jag gissar att allt kommer kännas rätt bra efter en helg med hästjobb i paradiset!






Meja Starbridge

Hej då! Kom tillbaka snart!

Ida Lionlord

Snälla kan du inte berätta vilket ridläger det är?
Eller iaf om det är Vedbände haha

Svar: Det är inte Vedbände!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.