Chrome Pointer

Den nya hästen är här!

   Jag älskar de nya Painthästarna, deras färger är så underbara! Har sett att några klagar över att de är för lika Quarterhästarna, men det är egentligen i princip samma hästras. Såvitt jag vet får det inte finnas skäckfärgade Quarterhästar, utan om en Quarterhäst föds som skäck blir den istället registrerad som Paint. Såååå det finns alltså ingenting alls att klaga över där!
   Vill jag ha en? Asså... jaaaa... men inte än. Har fortfarande inte levlat klart min Quarter Melody, har ju inte riktigt haft samma tid att spela senaste månaderna. Vet inte ens vilken av hästarna jag helst vill ha, tycker att alla är jättefina!
 
   Ni har antagligen sett vad som hänt nära Silvergladebyn? Ett nytt championat på intåg! Jag har fortfarande aldrig deltagit i ett annat championat än Moorlands, men jag börjar faktiskt bli lite taggad nu... så surt egentligen att Esme är på lvl 17, då måste jag ju liksom slåss mot de allra bästa och då har jag verkligen inte någon som helst chans x)
   Har inte hunnit kika på grejerna i gallerian än, men jag tänkte logga in och göra uppdragen med hästmarknaden så då kan jag lika gärna passa på.
 
 
 
   Anledningen till att jag är lite kort i inläggen är att jag inte mår så bra den här veckan (ni vet en sån där kul vecka med typ olidliga smärtor som man har turen att ha en gång i månaden), så jag har ingen större lust att skriva, och dessutom är det mycket på jobbet den här veckan. Jag kommer tillbaka på helfart då jag är lite levande igen.






Stephanie Diamondfall

Jag förstår inte vad de klagar över egentligen, vrf klagar de inte på att jättemånga hästar har starhästformen isf.

Svar: Många klagar nog bara för att klaga, men det är trist med all negativitet över communityt!
Esmeralda Silverforce

Tilde Darkstorm

Mår också dåligt. Känner mig verkligen som att jag ska börja gråta hela tiden

Piper Archyard

Håller med Stephanie! ;) Har så svårt för de medlemmar som ska klaga en massa och kräva ännu mer av teamet när de redan gör allt de kan.

Matilda Southtree

Du kan köra champ med penny?
Och till tidigare kommentarer: Jag tycker de ska återanvända gamla former ist för att fixa nya...

Svar: Det är planen, men det har inte blivit av än. En vinst med Penny skulle ändå inte vara så jättestort, eftersom det är Esme som är min "riktiga" karaktär.
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Alltså jag lider med dig, hoppas att smärtorna går över eller i allafall blir bättre snart! Kram! <3

Vilda Snownight

De nya Paint-hästarna är inte exakt lika som Quaterhästarna!
Painthästarna har några nya animationer när man både sitter på hästen och när man inte sitter på. Hästen svänger med huvudet på andra sätt. :D Vad klagar alla över egentligen? Jag älskar Quaterformen så jag tycker det är kul att de finns i nya unika färger. Dessutom finns det 50 hästar i samma vanliga form, måste man ha en ny form till varje hästras?

Klara Eaststar (Busigast123)

Jag vill bara få fram detta: Färgerna skäck, tigrerad och stickelhårig tillåts inte hos en Quarterhäst. I vissa fall kan hästar bli dubbel-registrerade som både Quarter och Paint. :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.