Chrome Pointer

TAGGA

   Hej, jag är hemma, jag åker härifrån om lite mer än ett dygn men det är så oehört skönt att få mellanlanda lite. Det har varit en tuff vecka - en JÄTTEBRA vecka (med fantastiska lägerdeltagare och grymma lägerledare - jag kommer ALDRIG igen kunna jobba på ridläger med andra än mina två närmaste vänner, det är så skönt att vara så synkade i det hårda jobbet) men värmen har tagit ut sin rätt och jag har varit för trött för att orka varit riktigt aktiv. Har ändå fått rida två gånger - först hoppade jag upp på "min" ponny väldigt oväntat i bara jeans och gympaskor samt lånad hjälm (min chef blängde på ponnyn, fick syn på mig på läktaren och skrek "har du ridkläder här" och jag kontrade med ett "kan någon låna ut en hjälm") vilket var lite kaos, sen fick jag kuta och byta om för att rida en timme till på ponnyn efter att den longerats ett tag för att bli av med sprattlande ben och allmäna fasoner... Dagen efter tyckte alla lägerdeltagare att det var fantastiskt roligt att jag fått uppgiften att rida hästen på en Working Equitation-bana vi har varje vecka, och jag gick väl in på det med inställningen att jag skulle dö och jag var väl inte så himla tagg på saken då ponnyskrället taggade sönder så mycket att vi stod och hoppade på bakbenen ett tag framför ett hinder för att sedan skjuta iväg i total full rulle med nära till bocksprång (man känner verkligen då det är på gång, finns mycket energi i den hästen!) då vi väl skulle hoppa... Jag är dressyrtant, haha, men vi kom runt hela banan i slutänden med ungefär trettiofyra fem fel (banan hade ändrats lite sen jag red den sist för tre år sedan och självklart hade ingen berättat det för mig eftersom jag inte hann gå banan så min chef stod och garvade åt mig varje gång jag red fel väg) och väldigt mycket mer hoppande på bakbenen för min lilla pålle var väl inte överförtjust över att vara själv i ridhuset med massa skumt material...
 
   Ah, så mycket kul hade jag att berätta, haha. Ibland behöver man babbla av sig lite x) NU, nu taggar jag sönder, för jag ska skutta in i SSO och glida runt lite. SSO = avkoppling och jag ser fram emot att dra igenom en vända, göra veckans uppdrag på hästmarknaden och kika på de nya hästarna som kom i onsdags. Jag har länge velat ha fler Appaloosor i spelet, och nu äntligen :D Ska jag köpa någon? Haha, kanske inte nu. Men man kan alltid tänka på't!






Melissa Lightningdotter

Åh Esme! Jag älskar verkligen din blogg och Youtube-kanal! Du fick mig att börja blogga! Men det är så roligt när du laddar upp ett inlägg! Jag tittar in på din blogg varje morgon och kväll! Sluta ALDRIG med det du gör, Esme!
// Melissa <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.