Chrome Pointer

Miranda gästbloggar: Vinterkyla i sommarvärmen

 
Återigen befinner jag mig i dinodalen, denna gången för att avsluta min karriär som arkeolog fortast möjligt. Har endast det spektakulära dinosaurieskelettet kvar att lämna in, så jag hoppas att jag hittar de sista revbenen snart.
 
 
Min nordsvensk Milton har fått inta en utav platserna i stallet igen. Hade faktiskt glömt hur härliga kallblodens gångarter är, men som tur är blev jag nu påmind igen! Slängde den här gången på mig min favoritmössa som bas och skapade en varm, silvervit outfit utifrån det. :)


Juliette Duskrock

Hur är det i Dinodalen?
Jag är i level 13

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.