Chrome Pointer

Har Jorvik fallit?

Har Garnok rest sig igen? Eller, så länge kanske jag inte har varit borta, men Bloglovin ståtar nästan helt tomt och vad som händer i communityt, det vet jag inte.
Jag har det rätt nice. "Min" ponny sköter sig inte som hon ska så jag har fått hålla i tillridning. Idag stod vi nog mer på bakbenen än något annat, men sen så gjorde vi grejer som de flesta hästar skulle tycka var skumt.

De nya hästarna som kom till spelet idag tyckte jag såg jättefina ut, ska nog stalka spelare lite på Instagram så att man får se bilder ^^ wihooooo






Ronja McKnight

Hur gammal är "din" ponny, för de e väl en skolad häst från lägret du jobbar på? Kan va så att den har ont av att något inte sitter som de ska..
Hästen jag tar hand om behöver ridas till men av ett proffs just för att han är en knöl och hade de tufft förut.

Svar: Sex år, men jag är inte orolig över att hon har ont. Ägarna är oerhört måna om sina hästars mående och de har haft verksamheten (samt mycket annan hästverksamhet) i så många år så de hade reagerat för länge sedan om de trodde hon hade ont.
Esmeralda Silverforce

Anders Oldlund

Tror att det inte händer så värst mycket spännande och att det är därför det står stilla. Min rollblogg som jag delar med 2 andra är ändå ganska aktiv men det är mest för att vi är 3 stycken som driver den.
/kram Ankan

Ronja McKnight

Hmm ja. Jag är mest kunnig i kolik, sadeltvång och speciellt fång men de hade ju märkts i så fall.
Jag tycker sjukdomar på hästar är sjukt intressant och deras beteende. Kollat tänderna? Sadeln/ryggen? känn o kläm lite och se om hon reagerar på nått. Kanske en dum fästing..

Svar: Om hästen hade ont finns det inte en chans på jorden att hon låtit mig sitta kvar på ryggen, det är en tuff dam det där och om hon är missnöjd med något visar hon det tydligt! Litar också på att hennes ägare, som är långt mycket mer hästvana än vad jag är, alltid ser till hennes bästa.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.