Chrome Pointer

Dragonflame

   Tänk er den snällaste hästen på jorden, men som bara har lite otur då han tänker. Där har ni Charizard. Det är inte så att han menar att kliva på folks fötter, eller helt plötsligt glömma bort att han blir ledd till hagen för att istället släpa iväg med sin ledare för att äta gräs på roligare ställen, och han menar ju inte att skrämma piloten då han tar några bocksprång under en ridtur - han förstår inte riktigt hur stor han är och han har inte någon vidare koncentrationsförmåga. Då han väl riktar in sig på ett mål är han omöjlig att stoppa, och det är just därför han alltid måste ledas med träns och kedja och rids på skarpa bett; men den vänliga jätten älskar att få vara med och trots att han inte alltid har den största respekten för människorna omkring honom älskar han uppmärksamheten och tacksammare häst får man leta efter. En vän för livet!
 
 
 
   Namn: Dragonflame
   Tilltalsnamn: Charizard
   Namnbetydelse: Dragonflame översätts till Drakflamma. Charizard kommer från engelskans "char" (att bränna) och "lizard" (ödla). Charizard är en drak-Pokémon.
   Född: 2010
   Ras: Nordsvensk Brukshäst
   Lynne: Lite bångstyrig. Snäll från marken, men har ofta tankarna i det blå och är mycket bestämd av sig.
   Level: 15
 
 


Meja

WOW, hur duktig får man vara? *-* Du är så duktig på att redigera! Jag önskar jag kunde redigera så bra! *-*

Svar: Tack så mycket!
Esmeralda Silverforce

Esther Westhill

Altså, HVOR dyktig går det an å bli?! Du har et stort talent der! ^^

Svar: Tack så jättemycket Esther!
Esmeralda Silverforce

Ebba lightforce

Såå fin! Vill också redigera så!♡
Vilket program redigerar du med? :-)

Svar: Tack så mycket! Använder Photoshop CS6.
Esmeralda Silverforce

Luna Friendstreet

Gud vilken fin redigering! Esme, du är så sjukt duktig! :D
Luna

Svar: Tack så mycket!
Esmeralda Silverforce

Crystal Lightningnest

Hej, jag skulle vilja fråga dig en sak. Jag vill börja blogga, precis som du. Men jag vågar inte fråga min mamma och pappa om jag får. Vad ska jag göra?

Esther

Asså, så otroligt fin redigering. Jättesöt och så realistiskt gjord! <3

Isabel%20Loudforest%20

Omg! Redigeringen😍😨 Och outfiten! Får jag bara fråga en sak? Jag har precis skaffat de där ridbyxorna och de är ju lite speciella när det gäller att matcha, men du har ett jättefint schabrak som passar så jag undrar: Var finns det att köpa? ♡

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.