Chrome Pointer

Det här är ingen reklamskylt!

   Nu får några av er skärpa till er hörni! Jag tillåter inte att ni kommer och gör bloggreklam här hos mig - kommentarer är självklart roligt, men jag vill absolut inte ha kommentarer där det står "kolla in min blogg". Om ni länkar en blogg tillsammans med ert namn då ni kommenterar läser jag alltid, men om det bara är en reklamkommentar kommer den raderas och om det händer upprepade gånger blockerar jag er IP-adress så att ni inte kan kommentera längre. Jättekul att ni vill kommentera, men jag vill inte ha någon reklam på min blogg!
   ENDA undantaget är om man ska ha med sin blogg i listan med SSO-bloggar som man finner i menyn till vänster, men då gäller det att man verkligen följer instruktionerna.
 
   Horse Life 2
 
   Otur som man alltid har måste jag åka till jobbet innan jag åker till tåget för att åka till jobb nummer två... ska kasta ihop alla grejer och åka så fort som möjligt så kan jag lägga mig i en fåtölj i kontorets lounge och sova tills jag måste gå till tåget ;)
   Utlottningen av SR-koden är avslutad och vinnaren har fått ett mejl av mig, så grattis till dig som vann :) (Ber om ursäkt för att tävlingen var lite slappt uppstyrd, men eftersom jag inte var hemma och koden går ut senare idag blev det lite stressigt!) Då jag kommer hem nästa söndag gäller det att ni håller utkik - jag fick med mig något extra från Falsterbo som vill ha ett nytt hem...






Malin Silverlee

Hej jag gillar det du gör och sluta helst inte med det 💙 Längtar efter mer SSO videos på din yt! ☺ Ha en trevlig sommar 🌹.

Alina Bravedawn

Man får ju läsa den blogg man vill. Jag blir bara glad om någon läser min. Men just nu är inte min blogga så aktiv eftersom jag har fult upp med arkeologiska fynden och dagliga i Dino.

Courtney Candlenest

Du har helt rätt, folk använder större bloggar nu för tiden för att skaffa sig själv mer läsare. Ganska respektlöst om jag får säga det själv. Att ni bloggare som har lite mer läsare lägger ner flera timmar på att göra fina och välplanerade inlägg, ni vill sedan höra vad andra tycker om det inlägget men det mesta av era kommentarer är - Kolla in mig blogg, bla bla bla. <3

Diana

Menar du på att den som vann bara får vara sr i några få timmar?? i och med att den går ut senare idag skrev du.'

Svar: Nej, man var tvungen att lösa in koden på måndagen, annars skulle den inte gälla :)
Esmeralda Silverforce

Esther Silverlee

Oj, jag han aldrig skriva klart... Iaf:

Vad bra av dig att säga ifrån! Jag skulle inte uppskatta om någon skrev reklam på min blogg. Självklart vill jag ha läsare men att få reklam eller göra reklam om sin blogg så är det ju att gå lite långt. Det är klart, alla vill ju ha läsare men det är onödigt att göra reklam om bloggen. Man läser en annan blogg om man vill, inte för att man säger åt en att göra det!

Diana

Haha tack ♥ blev lite orolig då jag gav en kompis koden :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.