Chrome Pointer

Är det bara jag som har problem med Bloggo?

   Många SSO-bloggare använder Bloggo.nu, men jag måste säga att det känns som en riktig skitsida? Jag brukar ju ofta leta SSO-bloggar, men jag lyckas väldigt sälllan komma in på de bloggar som ligger på Bloggo.nu, för sidan vägrar ladda (eller rättare sagt, laddar klart) och är helt vit. Finns ingenting att se, sidan är helt vit. Är det verkligen bara jag som har det så? Förstår inte varför folk tycker Bloggo är så himla bra, då man inte ens kan läsa bloggarna x)
 
   Är det jag som har otur? Eller har fler råkat ut för den vita döden? (Överreaktion much haha)
 
 






Anders Oldlund

Bloggade på bloggo.nu förut men tycker att blogg.se är mycket bättre, min dator har ganska stor skärm så bilderna var tydligen för stora hela tiden och jag var tvungen att skära ner dem. Designerna var inte heller världsbäst. Men jag var ju gratis-bloggare så det kanske är annorlunda för de som betalar.

Ruby dolphincake

Vad synd att det blir så😓 men har det alltid varit så?
Annars kan du ju typ skicka nåt mail till dom som äger bloggo.nu

Elvira Dragonstreet

jag har inte råkat ut för det men brukar dock komma in på heeeeelt andra webbsidor som inte jar något alls att göra med bloggen!

Hanna Goldnight

Bloggo.nu är helt åt pipan. Hade mina bloggar där förut men har aldrig varit på en sämre portal.

Alicia Starnight

Folk verkar gilla bloggo bara för att det är lätt att blogga där, man kan kryssa i allt man vill ha medan det på blogg.se är koder som gäller. Men själv tycker jag bloggo.nu är urdåligt och bloggarna ser ut som skit där om jag ska vara ärlig. x)

Rebecca Spiderburg

Min teori: förut så fanns dem flesta sso-bloggarna med mest besökare på just bloggo.nu, varför vet jag inte, men iallafall så tror jag att de andra följde strömmen och skapade en blogg där! (konstig förklaring jag vet.)

Matilda Southtree

Jag lyckas komma in på bloggo, men mobilsidan SUGER, är det flera inlägg så kan man bara se ett åt gången, BLÄ. Och datorversionen är också dålig.
Jag använder bloggplatsen, den kan vara lite krånglig o hitta på i början + mobilversionen är inte speciellt fin... Men det funkar bra för mig ^^

nikki

Jag kommer in på en annan sida :S

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.