Chrome Pointer

Whoopwhoop

  Jag blir lite förbaskad på Youtube, för mina Thumbnails (bilden som ska synas innan man startar videon) fungerar inte... de sparas inte korrekt då jag sparar dem tillsammans med videon och om jag lägger till dem i efterhand tar det upp till en vecka innan de syns som det ska. Kan dock vara så att min webbläsare är jobbig och spökar, trots att jag har rensat all webbhistorik...
 
   Titta i HD!
 






Stephanie Snowhall

Om du menar bilden där det står Monokerus, så ser jag den c:

Svar: Nej, det är en stillbild som bara syns innan man startar videon. Jag tror felet kan ligga i min webbläsare för min del, för om jag tittar via Internet Explorer syns thumbnailen som den ska. I det här fallet är det en bild på en av mina Starshines med texten "Starshine Legacy". Dock syns det fortfarande inte i Chrome för mig :/
Esmeralda Silverforce

Molly Highhall

Kan inte du göra en video på när du ändrar starshine? Skulle gärna vilja veta hur man gör. Tacksam för svar :)

Svar: Jag har ett par gånger skrivit blogginlägg på hur man gör, bara att titta i arkivet!
Esmeralda Silverforce

Mandel Äppelpajj

Skulle du kanske kunna ha en tävling där 1-3 läsare vann en design? :) det skulle nog många uppskatta <3 bara ett tips;)

Svar: Tror tyvärr inte att det vore en särskilt bra idé. För det första kan jag bara koda på Blogg.se, eftersom jag inte vet hur andra bloggsajter är uppbyggda (jag vet dock att jag inte kan koda på Weebly). För det andra skulle det ta alldeles för lång tid att koda en design helt från grunden, och jag kan inte hålla tävlingar om designer jag inte har gjort själv från grunden, det känns inte schyst mot den originala kodaren. För det tredje är bloggdesigner väldigt individuella och jag har märkt att jag får oerhörd prestationsångest av att koda åt andra, särskilt eftersom jag oftast har fått väldigt luddiga instruktioner som lett till att beställaren inte blivit nöjd med resultatet = jag har fått göra om väldigt mycket. Det blir i slutändan bara jobb och ångest för mig, för något som sedan inte uppskattas särskilt mycket, av vad jag har märkt. Jag brukar dock per standard säga att man är välkommen att mejla mig om man vill ha hjälp med kodning, då jag kan hjälpa till med att "tolka" koder, hitta fel och visa var olika element ska in. Jag har även ändrat färgteman på vissa bloggar åt andra.
Esmeralda Silverforce

Nadia Moonnight

Hejsan Esme! Det skulle vara roligt om du någon gång gjorde en lite kurs i hur man målar en sadel, jag är verkligen inte bra på det och skulle gärna vilja bli bättre :D dina andra photoshop kurser (jag använder gimp men det mesta fungerar där också) har jag lärt mig jättemycket på :)

Svar: Hahah gud jag kan ju inte måla sadlar jag heller, det är därför jag använder riktiga bilder istället x) Jag får se om jag lyckas dra ihop något!
Esmeralda Silverforce

Rose

Åh vad glad jag skulle bli om dom färgerna fanns i SSO på några hästar. Så snygg Starshine blev!

Svar: Jag skulle verkligen gilla om SSO höll en tävling där vi spelare fick designa en häst x)
Esmeralda Silverforce

Hannah Discostreet

Hej fina Esme!
Jag skulle bara vilja säga att jag tycker att du är grym på att redigera och att det är amazing! Jag tycker det är svårt att tro att man faktiskt KAN redigera så fina och bra redigeringar som du!!

Puss från Haren <3

Svar: Åh tack så jättemycket!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.