Chrome Pointer

Sony Vegaaaaaas

   ...jag måste fixa lite filmmaterial och sen ska jag börja provklippa och se om jag lyckas komma fram till något vettigt. Kommer bli intressant! Sony Vegas Pro 13 blev det, är jättespänd på att prova det ^^ Och som sagt så har jag inte köpt det själv så jag vet inte hur mycket det kostar, om ni nu skulle fråga (för det är alltid någon som frågar). Ser verkligen fram emot att testa det här - och min nya datorskärm kommer under nästa vecka, vilket innebär att upplösningen på mina videor blir annorlunda också, jag tror det kommer bli grymt! Jag tror det kommer lyfta redigeringsvideorna också ;) Btw så lärde jag mig en ny grej med Fraps idag (efter tre års användning - oops), så jag tror att jag kan spela in mina redigeringsvideor med Fraps i fortsättningen. Är dock osäker på om det blir bättre - just nu har jag HyperCam2, och det som är så himla bra med HC2 är att man kan pausa inspelningen närsomhelst och sedan återuppta den utan att det blir separata videor - det sparas som en enda video. Tror inte det blir så med Fraps. Aja, ska kolla upp det.
 
   Vad använder ni för att fota bilder och spela in på datorskärmen? Fraps, Bandicam, HyperCam, Camtasia... Print Screen? Haha nejmen berätta vad ni använder ^^
 

  (Såg The Imitation Game idag. Tycker att ni ska se den. Esme out)






Daisy Longhall

Fraps och print screen på tagentbordet :D

Luna Friendstreet

Print screen och paint, haha ^^

Nikki

Använder mig av Quicktime när jag ska spela in på skärmen, väldigt smidigt! Vet dok inte om det går att fixa programet till andra datorer än mac! :)

Sofie Dolphinknight

cmd+shift+3 ^^

Allison Goldknight

Fraps, älskar det! Innn använde jag printscreen, och der var väldigt omständigt att behöva tabba ner, för att klistra in i paint, kanske behöva beskära bilderna och sen spara. Och tycker frap ger bättre kvalité :)

Svar: Instämmer till 100% ^^
Esmeralda Silverforce

Ava Nightroad

På mac så sparas alla print screens automatisk som en bild och man slipper paint-trasslet!
Ville först se the imitation game men när jag tittade på trailern blev jag så himla irriterad av den löjliga rösten Benedict körde med. Visserligen en tolkning av vem Alan Turing var men jag tror inte att jag orkar 2 timmar med den ^^ Synd för hans mörka röst (eller Sherlock/ Khan rösten) kan jag lyssna på i timtal...
Come on, don't be shy. Step in to the light.

Svar: Jag tyckte inte att hans röst var så mycket annorlunda än vanligt! Kanske lite ljusare ibland, men jag tror det är för att karaktärens känsla inte skulle gå igenom annars... (jag är också ett fan av hans röst, haha)
Esmeralda Silverforce

Lily Winterstar

Jag använder i huvudsak Bandicam då det är superlätt att filma både i spel och på dator skärm med, och att ta foton, annars om jag inte har igång bandicam o ser något jag måste ta bild på kör jag oftast på print screen och paint :P

Moa Ponyforest

Jag använder Print Screen och Paint, hehe. Nämen jag gillar att kunna förhandsgranska bilderna och beskära dem direkt, så jag är nöjd med det, haha ^^

Katarina Silverhill

Har Fraps fullversjon, og elsker det :D

Naomi Diamondwood

Använder print screen (och klistrar in på paint).
Men om det är typ uppdatering eller nått "speciellt" kommer till sso så använder jag bandicam för där behöver man inte gå ut ur spelet och spara bilderna!

Elvira Dragonstreet

Jag filmar med bandicam och tar bilder med print screen! Fast enligt mig är bandicam det sämsta programet någonsin! Haha!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.