Chrome Pointer

Provar något nytt

 
   Jag har alltid beundrat redigeringsstilen där man behåller SSO-utseendet, men bara... mjukar upp allt. Det tar låååång tid och jag tycker det är mycket svårare än metoden jag vanligtvis använder, haha... Sen har jag verkligen mina dagar då det kommer till man och svans/hår, vissa dagar ser det jättebra ut och andra dagar är det katastrof. Kanske inte ska kalla det här katastrof för i bildens fulla format ser det lite bättre ut, men det är väl inte det bästa jag har gjort. Bilden finns även självklart i mitt redigeringsgalleri.
 
   Då jag ändå pratar om nya saker kan jag nämna att det nu finns en ny sektion i min meny till vänster. Ni kan där nu hitta snabblänkar till grafik jag gjort som ni får använda (den länken kommer antagligen uppdateras med fler grejer framöver) samt en snabblänk till inlägget med era bloggar. Det finns även en länk till mitt favoritforum och eftersom Jorvikipedia är en communitygrej fick den länken också hamna där nere.
   Sååååååå nu vet ni det ^^






Linnea Wolfbaker

Kan du försöka göra en bild som det ser ut SSO har gjort?

Svar: ...va?
Esmeralda Silverforce

Juni Hawksmith

Åh, gud så fin! *-* Du är verkligen duktig Esme! :D

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Moa Ponyforest

Den är superfin! Jag gillar verkligen att du får till den här "mjukheten" i manen och svansen *-*

Svar: Tack så mycket!
Esmeralda Silverforce

Michelle Southwright

Så himla fin! Du klarar ju att redigera allt du tar dig an! :D

Svar: Åh tack så mycket!
Esmeralda Silverforce

Veronika Dragonforce

Åh jag tycker du lyckades väldigt bra med man och svans, bilden blev så maffig med den ändringen! Tänk om det kunde se ut sådär i sso.. då skulle jag väl aldrig vilja sluta rida på mina pixelhästar som den sso nörd man är x)

Svar: Haha taaack
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.