Chrome Pointer

Out with the old and in with the new

   Jag har problem med förändringar. Då menar jag stora problem. Jag har (som många av er vet) Aspergers syndrom och är i behov av samma rutiner hela tiden. Men nu farao var det dags för något nytt. Jag har varit så oinspirerad med bloggens design, jag har så länge velat göra något riktigt bra av den men jag har inte haft någon som helst inspiration till att koda något själv. Nu hittade jag dock häromdagen en fantastisk gratisdesign som jag kodade om på några timmar i går för att få den till min. Det känns jättekonstigt samtidigt som det känns väldigt rätt. Det finns några småsaker som fortfarande inte är som jag vill ha dem, men det kan jag nog ordna till i efterhand. Just nu kände jag bara att jag verkligen ville ha upp designen. Jag hade gärna haft en meny på var sida om brödtexten, för jag gillar den designen, men jag tycker ändå det här blev en bra kompromiss.
   Precis som förra året så finns det nu tillfälligt en spellista på bloggen, med musiken jag lyssnade mest på under 2014. Bara för att det är nice med lite musik ibland.
 
   Vad tycker ni?






Stephanie Snowhall

Jättefint! Dock väldigt annorlunda mot det man brukar vara van vid att se. Hade själv väldigt gärna haft denna designen c: Älskar kommentarsfältet.

Men ibland måste man förnya sig, även om det du hade innan var jättefint, så var detta snäppet bättre <3 Fortsätt som du gör <3

Kram

Svar: Tack så mycket! Ja den är verkligen annorlunda. och det är lite jobbigt då man inte är van vid den nya kodningen x) Men nu var det dags för något nytt och jag tycker den här designen passade perfekt!
Esmeralda Silverforce

April Goldfall

Wow, det blev verkligen supersnyggt!

Svar: Tack så mycket :D
Esmeralda Silverforce

Gloria Slowwater

Verkligen superfin! :)

Lily Winterstar

åhh asså din nya design är sjukt fin! ♥♥

Svar: Tack så mycket :D
Esmeralda Silverforce

Isabel pandacake

Wow! Din nya design är super fin! ♡

Svar: Åh tack :D
Esmeralda Silverforce

Sofie Dolphinknight

den är väldigt fräsch och uppordnad tycker jag. Enkel och stilren! Sen har du ju också lagt till den bästa låten längst ner på hemsdan :D

Svar: Tack så mycket! Det är mer än en låt i listan, kika på hela vet ja ^^
Esmeralda Silverforce

Sofie Dolphinknight

märkte nu att kategorierna inte funkar för mig, alla dina inlägg kommer upp vilken jag än väljer...!

Svar: Bra att du sa till, jag måste ha gjort något fel i koden. Kollar upp det direkt!
Esmeralda Silverforce

Moa Ponyforest

Grymt snygg design! Jag blir ju avis x)

Svar: Hahaha tack så mycket!
Esmeralda Silverforce

Luna Friendstreet

Annorlunda, snygg och otroligt skön att titta på! Bra jobbat Esme! Du är så otroligt duktig på att koda, det blir alltid fint! Gott nytt i efterskott! ^^

Svar: Tack så mycket Luna, och gott nytt år till dig med!
Esmeralda Silverforce

Kailey Yellowborm

Blev lite rådd när jag kom in nu haha. Men det blev jättefint, har också den här designen och den ör så gullig! Dock har jag lite problem med att få in en bra bakgrund, blir för liten. Jaja, jättefint blev det.

Svar: Tack! Min bakgrund är inte särskilt stor faktiskt (bara 700x700px), men om man ser till att ha en bakgrund som sömlöst flyter ihop med sig själv så kan man tekniskt sett ha en hur liten bakgrund som helst :)
Esmeralda Silverforce

Aixa Shynight - StableDiary

Själv har jag Aspergers syndrom och har själv lite svårt med nya saker. Jag vill att allting ska vara samma helst hela tiden. Men designen blev jättefin och fräsch!

Svar: Jag klarar förändringar om jag är 1) förberedd och 2) från början vänligt inställd till förändringen, annars är det grymt jobbigt... Tack så mycket i övrigt :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.