Chrome Pointer

Klant

   Jag är så klantig så att jag vill sparka mig själv - jag glömmer alltid att sköta om mina hästar :( Jag tycker så illa om att få orange och röda symboler på hästen och därför vill jag sköta om den det sista jag gör; men det slutar alltid med att jag står mitt i ödemarken, tänker "jag ska ju logga in snart igen" och loggar ut för att sedan glömma bort spelet till nästa dag.
 
   Nu får det räcka - nu får jag se till att få in ett system med att köpa stallhjälp varannan dag, för det här fungerar inte! Inte kan man ju rida runt på enbart sura hästar...
 
   ...särskilt inte sura ponnyer, jösses i min lilla låda vad långsamt det går!
 
   Det här med stallhjälp varannan dag är jättepraktiskt. Man tjänar SC på det och får ändå omskötta hästar varje dag! Ni som använder stallhjälp, gör ni så eller köper ni för längre perioder åt gången?






Naomi Diamondwood

Jag köper varje veckas lördag! Då får man Starcoins och då vet man att man har råd. Så köper alltid 7 dagar vilket blir halva min veckopeng :c

Svar: Smart med samma rutiner, då minns man mycket lättare x)
Esmeralda Silverforce

alex

jag kommer varannan vecka för 7 dagar så jag sköter mina hästar en vecka och sen har jag stall hjälp nästa för att under lätta

Svar: Smart!
Esmeralda Silverforce

Stephanie Snowhall

Jag köper alltid för en längre period, om jag inte vet under ett lov eller liknande att jag loggar in varje dag c:

Svar: (y)
Esmeralda Silverforce

Paulina Sunnight

Jag köper stallhjälp varannan dag för att jag sparar sc på det, och tack för att du påminde mig om att jag måste mata mina hästar idag cx

Svar: Haha x)
Esmeralda Silverforce

Aixa Shynight - StableDiary

Glömmer alltid att mata mina hästar. Jag brukar köpa stallhjälp i 6 dagar då det är lördag, eftersom jag brukar inte logga in varannan dag. Annars skulle jag jag göra varannan dag, som du skrev. :)

Svar: Ah, låter bra!
Esmeralda Silverforce

Lily Mclee

Jag försöker använda mig av stallhjälpen varannan dag då jag är allt för lat för att mata hästarna själv ;) Dock är det så typiskt mig att göra som du gör, tänka att man ska logga in snart igen för att sedan glömma bort det x)

Alanis Moonstorm

Använder inte stallhjälpen just nu då jag spelar så pass ofta. Brukar passa på att mata innan jag sticker till Dinodalen för fossilletande, då hinner inte hästen jag sitter på få mer än gula ikoner innan jag är klar med fossilrundan varv ett.

När jag använde stallhjälp köpte jag tre dagar på Söndag, för att hästarna skulle må någorlunda ok när jag loggade in på onsdagen för att kika på det nya. Men då jag gjorde så spelade jag knappt resten av veckan heller.

Emmy Winterknight

Jag är verkligen slö så köper stallhjälp i 30 dagar sen köper jag ny i 30 dagar osv. xD

Late Lightgirl

Jag brukar alltid köpa stallhjälp på lördagar i 7 dagar sen köper jag när det tar slut igen i 7 dagar.

Nadia Moonnight

Köper varannan dag :D även om man glömmer att logga in på ett pardagar så är hästarna fortfarande gula :)

Ada Wolfdaughter

Jag köper alltid max antal dagar man kan för stallhjälp :)
Jag gör det för att jag tycker det är värt det med glada hästar :)
Och jag spelar för lite för att komma ihåg att mata dem, Hur mycket jag spelar beror på i perioder, och avsett när jag loggar in igen så är det skön att ha glada och snabba hästar.

Svar: Ja då låter det som att det är värt pengarna ^^
Esmeralda Silverforce

Daisy Ponygarden

Man man kan som högst köpa 30 dagar, och det använder jag mig av för att det är så drygt att mata hästarna enligt mig. Så, jag köper under längre perioder!<^^>

feya starrock

Jag brukar köpa stallhjälp när jag vet att jag inte hinner logga in nästa dag annars loggar jag in varje dag men jag brukar oftast glömma att mata dom och jag kommer inte på det för än nästa dag xD tycker så synd om mina hästar :'(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.