Chrome Pointer

Jag vill ha en extra ryggsäck

   De arkeologiska fynden tar över min ryggsäck helt! Asså jag kan faktiskt tycka det är kul att gräva fossiler ibland, men jag blir lite otagg på att fynden tar upp hela ryggsäcken. Det går ju inte att spela riktigt som vanligt och ha outfits och roligare saker i väskan, för den blir ju full direkt... Jag skulle väldigt gärna ha en extraväska enbart för det man hittar i utgrävningar. Om man tar några varv för att leta grejer i Dino går det ju inte ens att ha ett extra utrustningsset med sig :(
 
   Suddade ut mina slantar eftersom det annars lätt hellre blir en diskussion om hur mycket pengar jag har i spelet - jag är snål och duktig på att spara, så äre. Notera dock att jag inte kunde lämna in en enda värdefull grej här ovan; det enda jag kunde göra var att sälja av skräpet för att få mer plats.
 
   Jag har hört att man ska kunna lägga in Dinodelar i garderoben, men ska jag då kuta mellan Dino, Jorvikstallet och Firgrove för att kolla så att jag har alla delar jag behöver? Det känns inte så lockande. (<- Rent hypotetiskt - jag har en fusklapp. Fusklappar är bra grejer.)
 
   Vad tycker ni om det här? Har ni samma ryggsäcksproblem som jag har?






Rose

Ja, jag har samma problem. Jag måste nu planera in om jag vill vara med i champ eller ha extra utrustning med ifall de blir tävling med klubben. Då måste jag flytta över alla dino-grejer till garderoben och de är lite trögt.
Jag hade annars en idé om att ryggsäckarna man kan köpa, ska ge ännu mer extra utrymme och att man använder en annan kommandoknapp för att öppna den. Då får man ju en anledning till att köpa alla fina väskor som finns för oss som inte vill ha husdjur. :)

Svar: Ooh, spännande idé :D
Esmeralda Silverforce

Stepahanie Snowhall

Jag har allt i garderoben, men jag tror inte du behöver ta med allt för att se i FG vad som saknas, jag behöver iallafall inte det c:

Svar: Fast då måste man ju ändå springa fram och tillbaka för att hämta upp allting om man nu äntligen lyckas få ihop ett skelett va? xP Jag menar, man kan väl inte byta in saker som man inte har i ryggsäcken?
Esmeralda Silverforce

Johanna Puppyheart

Har samma problem, ofta när jag ska ta ett arkeologiskt fynd får jag lov att slänga massa saker för att ryggsäcken är full..

Svar: Så vill man ju inte ha det :/
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Jag bryr mig inte så mycket om hur det ser ut i ryggsäcken(en till flik vore trevligt kanske, men inventory-tetris är ju typ en grej i många spel), men skulle vilja ha en toolbar/skillbar som är mindre än ryggsäcken så jag slipper ha hela ryggsäcken med hela dess röra öppen när jag är ute och jagar fossiler. Typ en sådan där man har i andra MMOs, som brukar vara bunden till 1, 2, 3 , 4-etc, så kan man slänga upp sin hacka och eventuella quest tools där istället så slipper man öppna ryggsäcken för att använda dem.
Men det kan ju vara för att jag är så van vid hur andra MMOs gör som jag vill ha det. x)

Svar: Det vore skönt att kunna ha det så xP
Esmeralda Silverforce

Fiona Mcpaw

Absolut, samma problem. Det vore najs om kan kunde köpa/få en extra arkeologväska (snor helt och hållet från World of warcraft nu, hehe) som förvaras i ens vanliga väska men öppnar en egen "förvaringsruta". Själv tycker jag till och med att vanliga ryggsäcken är för stor, liksom x) Bättre att kunna dela upp det lite.

Och här kommer ju sadelväskorna in... känns som om det borde kunna användas för att utöka ryggsäcken om man nu inte vill ha djur med sig.

Svar: Håller med, det skulle underlätta!
Esmeralda Silverforce

Michelle Southwright

Jag hade samma problem men sen kom jag på att man kan lägga alla skelett på ryttarens flik i garderoben. Självklart blir ryggan full ändå men det löser problemet lite iallafall. Inte så kul med tanke på att man med vissa saker bara kan lägga ihop 10 och jag som har varit sjuk under lovet (=ingen annan fritid) letar jättemycket och har nu 4 st 10- blåa huvuden... Inte så kul att ha så mycket "dubbla" grejor.

Svar: Nä det är ju just det jag vill slippa undan, jag bor i Jorvikstallet och det känns sjukt ovärt att behöva springa mellan Dinodalen, Jorvik och Firgrove för att kunna lämna in mina skelett...
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Har exakt samma problem. Jag tycker att man antingen borde kunna lägga något i sadelväskan eller kunna köpa mer utrymme i ryggsäcken. Ryggsäcksrutan skulle nog bli ganska stor då och då borde man kunna ha olika flikar i den.

Svar: Jag tycker nog att storleken på ryggan är helt ok, däremot flikar skulle jag gilla ^^
Esmeralda Silverforce

Lilly Greenmountain

Jag tycker inte det är något stort problem. Tar en runda med hackan, säljer/slänger det som inte är något värt, lägger in benen m.m i garderoben. Har tagit print screen på vad som behövs för att lämna in så jag har lite koll när jag ska till Jura. Man behöver ju inte byta in varje dag om man inte vill utan samla ihop så man har ett gäng. 😊

Amanda Rainwood

Det stör mig faktiskt inte särskilt mycket om ryggsäcken blir lite full (tolka fritt.. hahahah..), fast i och för sig slänger jag ju allt jag får som ger typ 1 jorvik shilling x) Störigt som sjutton är dock att man endast kan stapla 20 skelettdelar på hög, ännu värre med statyerna/guldmynten/actionfigurerna/whatevah där man bara kan ha 10 på hög..

Svar: Jag orkar aldrig göra dagliga längre så jag sparar smågrejerna för att sälja så att jag har en inkomst, men jag håller med om att det är jobbigt att inte kunna stapla mer grejer xP
Esmeralda Silverforce

Bambi Ponyforest

Jag har det inte, men du kan ju slänga dem onödiga sakerna som inte ger mycket JS, det gör jag för att få mer utrymme, och sen bor jag i ML lämnar alla mina ben i garderoben:P
Ha en bra dag!!
Mvh Bambi

Svar: Jag kastade faktiskt allt "skräp" under några dagar, men kom fram till att även om det bara ger 1 JS så tjänar man verkligen på att sälja grejerna. Eftersom jag aldrig gör dagliga längre (är beundrad överallt förutom i Dino) så behöver jag tjäna in pengar på något sätt...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.