Chrome Pointer

Jag har köpt en sääääl

   ...okej, jag köpte allihop. Alla kostar 50 SC var, och samlare som jag är tänker jag inte ta risken att de försvinner från spelet ;)
 
 
   Jättesöta hela bunten - nu får jag ge mig själv två sparkar i baken, dels att se till att sköta om mina hästar och dels se till att jag alltid använder ett husdjur, för det är en funktion som är så oerhört bortglömd bland oss spelare numera!






Sasha Silverroad

Är det bara jag som inte kan komma in än? :(

Svar: Om man loggar in via launchern ska det gå :) Varje gång som SSO postar onsdagsuppdateringen på Facebook är det ett bra tecken på att launchern ska vara tillgänglig ^^
Esmeralda Silverforce

melinda

köpte också alla dom var ju så söta
plus tack för det föra inlägget har spelat ett tag på en annan "avatar" som blev hakad och har tänkt på att med denna "avatar" starta en blogg. så dom punkterna du skrev kommer väl till pass.

Svar: Vad roligt att det var till hjälp :)
Esmeralda Silverforce

Hayden

Vart kan man köpa de? Efterbliven ja veet….

Svar: Läs nyheterna noggrant så tror jag du förstår vart du ska! :)
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Jag kanske också råkade köpa alla ^_^ hehe

Amanda Rainwood

Sjukt söta var de! :D Tycker dock att husdjursfunktionen behöver ett rejält upplyft, känns ju sådär att stoppa in sälar, kattungar, kaniner och hundvalpar i garderoben när man inte är ute och flänger omkring med dem..

Svar: Håller absolut med om det, det blir ju bara dyra pengar som läggs på husdjur som inte gör någon som helst riktig nytta alls...
Esmeralda Silverforce

Lena Wintercake

Köpte bara en. C:

Juni Hawksmith

Haha samma här! Köpte alla (eftersom säl är ett av mina favorit djur.) Så nu får jag banne mig använda mina djur! De är ju så sjukt söta men det känns lite sådär som ,Amanda Rainwood sa, att stoppa in dem i sin garderob. Jag menar varför ska hästarna få stå i boxar *HOST SPILTOR* medans husdjuren ska få sitta i en garderob? Själv tycker jag att det skulle vara jätte roligt om det fanns en sådan funktion att man hade som en liten "gård" (typ som de i djuraffären) som en viss djurras bara kunde använda genom att sätta ner dem i den. Det skulle se sjukt mycket gulligare ut och göra det lite mer verklighetstroget! För som sagt, det är väldigt synd då man nästan inte använder dem utan de ligger bara och ruttnar i garderoben!

Svar: Ja det är trist att funktionen inte är till någon vidare nytta...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.