Chrome Pointer

Haha kaos

   Jag har ju varit sjuk ett tag och har därmed inte kunnat åka och jobba (eftersom jag bor på hästgården medan jag är där, det är alldeles för långt för att pendla), men nu i veckan åker jag äntligen tillbaka och kan krama på "min" ponny efter nästan en månad. SSO's nyheter hintade förra veckan om att snön försvinner på onsdag, och det innebär att jag förstås måste få in lite värme på bloggen! Jag har kutat runt i spelet och fotat till mitt nya redigeringsprojekt, som är ett monsterprojekt, men jag brukar ju vara rätt snabb så jag kaaanske hinner klart i helgen... bilden i sig får ni hur som helst inte se innan fredag, för det är då jag kommer hem igen :)
   Nu ska jag sätta mig och försöka knåpa ihop min lineart, haha... har en helt underbar referensbild som jag velat utgå ifrån länge, så jag hoppas verkligen att jag lyckas med det här :D
 
   Jag tänkte faktiskt spela in lite Zoo Tycoon också; har hittat några nya nedladdningar som gjorde mig jättetaggad, haha. Får se vad som hinns med :D






Ada Wolfdaughter

Åh zoo tycoon e kul! :D Det vill vi se. Vart lägger du upp?

Svar: På min YouTube-kanal, som med alla videor :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.