Chrome Pointer

Fint på posten

   Åhåhå, jag är glad, jag fick hem en CDON-order med en massa filmer idag :D Man tjänar verkligen på att utnyttja mellandagsrean! Jag ägde inte en DVD-film innan, men nu har jag grejer för mååånga timmar framöver. Visste ni att jag har jättesvårt att koncentrera mig framför datorn om jag inte har tvn igång bredvid mig? Jag behöver ha den där extra rörelsen för att kunna fungera, haha...
 
   En till Horsez-video är på väg upp, de sista tre kommer i morgon. Horsez blir mitt förhoppningsvis allra sista projekt i Windows Movie Maker, för i morgon får jag ett nytt program...
   Just nu har jag sorterat bilder, tonvis med bilder. Jag har passat på att fota mycket nu då det varit snö i Jorvik och bara tre av mina 20 hästar har ännu inte fått vara med på bild. Jag har fortfarande jättemycket bilder att sortera, så det ska jag se till att göra idag så att jag blir av med lite bilder i min Fraps-mapp. Jag har närmare 2000 bilder i den och nu måste jag desperat rensa. Har en massa gamla bilder för Jorvikipedias skull, med info som jag än inte har kommit på hur jag ska få in på bästa sätt... Brukar ni få tonvis med bilder i era Fraps/Bandicam-mappar, eller är ni duktiga på att rensa ur direkt?
 
 
 






Amanda Starberg

Ohhh!
Du är så underbar!
När jag vaknar på morgonen så det ända jag får upp i mitt trögfattade huvud är DU!
Jätte fina hästar du har och snygga outfits!
Hejdå underbara Esme♥

Svar: Haha men oj, tack :)
Esmeralda Silverforce

Nadia Moonnight

Min bandicam Mapp brukar jag alltid rensa direkt, jag är rätt bra på att rensa direkt ^^

Svar: Duktigt!
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Gudars skymning vad Gambit var snygg i grönt!

Svar: Haha visst är han?
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Jag har nästan aldrig rensat mitt Frapsmapp(bara lite små rensningar med typ 100 bilder), jag har 10000, och nu känns det liksom omöjligt att göra det. För det skulle ta en oändlighet.

Svar: Oj jäääääklar, det var många!
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

Har aldrig ens tänkt tanken, har lite över 18,000 bilder i min mapp och det är bara bilderna från SSO... x3 Tur att min data har otroligt stort minne, har en sjukt massa grejer på den och den har fortfarande tre fjärdedelar av minnet kvar, hahah :D

Svar: Herregud, och jag tyckte att jag hade många hahaha x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.