Chrome Pointer

En liten fjordhäst







Tilde Darkstorm

AMAZING! Magikern har gjort det igen!

Svar: Haha tack Tilde!
Esmeralda Silverforce

Kate Lightgirl

Du är helt otrolig! Önskar jag var så begåvad som du är!

Svar: Tack så mycket!
Esmeralda Silverforce

Sofie Dolphinknight

Otroligt fin!
Kanske var ålen lite otydlig, men du kanske inte tänkte göra en? ;)

Svar: Tack! Det är inte meningen att det ska vara en ål alls, det är mer en kontur. Fjordhästar är vanligen breda över ryggen och en häst som är byggd med den bredden har sällan en framträdande ryggrad, så då ser man ändå inte ålen :)
Esmeralda Silverforce

Ebba Ponyforest

O.O Villken fin!!!

Svar: Tack så mycket!
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Snyggt! Du blir bara bättre och bättre för varje gång. :)

Skulle vara riktigt roligt om du målade ett Micklem på någon pålle i någon av dina kommande redigeringar, haha jag är nördig I know. ;)

Svar: Tack Amanda!
Haha, jag har faktiskt undvikt Micklem med flit för jag har jättesvårt för tränsen, tycker i ärlighetens namn att de är riktigt fula x) Meeeen jag är väl så illa tvungen att testa någon gång, right?
Esmeralda Silverforce

Izabella Darknight

Gud va fin! Jag undrar bara när du ska flytta T.ex halsen och det blir rutor över delen du flyttar, trycker du på förvrängning då? För jag har PS 10 men den kanske är annorlunda för jag får inga rutor och kan inte flytta lika exakt som jag vill. Tacksam för svar<3

Svar: Använder "Tänj" :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.