Chrome Pointer

Nejmen hoppsan hahah

   Ni som följer SSO på Facebook vet kanske att det för ett par veckor sedan börjades med Monday Funday, där de visade upp Fan Art som hittats på DeviantArt. Och idag då jag kikade på Snapchat (som jag faktiskt skaffade enbart för SSO's skull, eftersom jag inte har något intresse av att använda det själv) blev det en smärre chock - för idag var det en av mina bilder som gällde! Väldigt oväntat faktiskt, haha...
 
   Fortfarande en av mina favoriter, det är svårt att toppa den här! För er som inte vet storyn bakom så är det de tre huvudkaraktärerna från den FanFic jag började skriva om Årstidsryttarna då jag var typ fjorton; Henny och Stupefy, Ely och Dopey och Gilly på Poppy. Tanken var att de tre tillsammans upptäckte SSO's version av Jorvik och pekar ut skillnaderna från den ön de är vana vid.
 
   Den ligger nu ute på Facebook också, på flera olika språksidor (vilket jag märkte då några polska spelare började tagga mig i deras kommentarer, hah...). Roligt! Det var någon som verkade bli "arg" över att jag gjort en blå häst där i mitten av bilden (haha, det var faktiskt lite kul), men det här är som vilken redigering som helst och hästarnas pälsar kommer alla tre från spelet Höstryttaren!






Allison Goldknight

Den är nog en av mina favoriter som du har gjort!

Svar: Tack, tycker väldigt mycket om den själv!
Esmeralda Silverforce

Athena Snowfall

Åh jag såg den på snap, jätteduktig är du! :D

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Aixa Shynight

Verkligen en jättefin redigering :)

Svar: Tack så mycket!
Esmeralda Silverforce

Ellen Ponyheart

Åh det har jag aldrig vetat att det var! Jag älskar fanficen du gjort! Kul att få se dem tre i en bild!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.