Chrome Pointer

Jorvikipedia går uuuuuupp

   Medan blogg tappar i aktivitet går Jorvikipedia upp. Rejält. En massa smågrejer har fixats till och lagts in, och antagligen blir det än mer framöver. Har verkligen skämts över att jag försummat Wikin så mycket, men det är inte förrän nu som jag riktigt har kunnat fylla ut den. Nu finns det t ex. en sida om Arkeologi, lite roliga faktadelar har tillkommit på många sidor och många sidor har också fått citat på sig som förklarar sidan ytterligare lite, vilket oftast är en kul grej.
   Btw, jag orkar verkligen inte ta tag i Star Academy-sidorna och det vore guld värt om någon pallade med det. Vem som helst kan tekniskt sett göra det; Om man inte har spelet själv kan man följa det via videor. Som ni kanske minns spelade jag in spelen i somras, och de finns på min YouTube-kanal. Där kan man alltid kolla om man vill kolla upp något! (Vill inte göra reklam för mig själv egentligen men det vore underbart om Star Academy-sidorna fick in all info de är värda - dock antar jag att jag får lägga in det från spelens serietidningar själv.)
 
   Just nu är vi uppe i över 1200 sidor på Jorvikipedia och vi är femte störst i Sverige. Bättre kan vi, eller hur?
 
 
   Tyvärr är den engelska Wikin inte lika rolig. Jag måste blockera IP-adresser varje gång jag går in där, eftersom det finns såna hemska människor som verkar tycka det är kul att vara elaka mot andra. Det är nolltolerans mot mobbning på Jorvikipedia! (Är man elak mot andra användare på Jorvikipedia blockerar jag IP-adressen i ett år. Kan man inte bete sig som folk har man inget att göra på Wikin.)






Juliette Shadowstar

Wow redan 1200 helt otroligt! Nu ska vi allt se till att bli störst i Sverige! :D

Svar: Ja verkligen! Om fler och fler hjälper till så kommer vi utan minsta tvivel ha Sveriges grymmaste Wiki! (Vilket vi btw redan har, heheh)
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

Seriöst, jag tappar tålamodet med denna indiska person som sabbar O_O

Svar: Ja det är ju helt sjukt, att fortsätta från olika IP-adresser också... varför anstränga sig för att bete sig som ett riktigt jäkla praktarsle?
Esmeralda Silverforce

Camelia Darknest

Jag tappar tålamodet jag med hon sabbar ju den där indiska tjejen ( Jag vill inte vara taskig bara så ni vet )

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.